Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy mondjam meg ezt a főnöknek?

Hogy mondjam meg ezt a főnöknek?

Figyelt kérdés
5 hónapja dolgozok itt. A fizetés nem túl jó, de a munka amit eddig csináltam nem volt olyan rossz, de ma átraktak egy másik helyre, ami rettenetesen rossz. Nem azért mert rosszul csináltam a másik dolgom, hanem ehhez kell egy kis ész is és nem rakhatják oda a számolni alig tudó cigókat, a fizetés ugyanaz itt is. A főnök mindig mondja, hogy nagy reményeket fűz hozzám, meg milyen jól csinálom a dolgom, így nincs szivem meg mondani neki, hogy ha nekem ezt kell csinálnom, akkor leszámolok azonnal. Ezért a melóért legalább a dupláját kéne fizetniük. 130k-ért én biztos nem fogok ilyet csinálni. 20/f

2021. szept. 30. 19:29
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem először kérdezd meg, hogy van-e lehetőség, hogy visszakerülj a helyedre, mert nem akarsz ott dolgozni, ahova áthelyezett, ha azt mondja rá, hogy nincs, akkor pedig megmondod, hogy akkor szeretnél leszámolni a cégtől. Esetleg még egy köztes verzió, hogy megkérded meddig kellene ott maradnod, azon a helyen, ha mond egy x idóvallumot, akkor azt kivárod, ha letelik az idővallum és nem alakul más dolog, akkor meg felmondasz.
2021. szept. 30. 19:36
 2/7 A kérdező kommentje:

Hát mivel rajtam kívül egy ember van ott és ma mikor odakerültem hallottam, ahogy két műszakot terveznek oda, abból rájötttem, hogy engem nagyon beakarnak oda tanítani, ezért gondolom jó sokára.

Meg, hogy a másik gyerek 4 hónap alatt tanulta be rendesen, engem meg már ha úgy látják, hogy megy, akkor jövőhét után már egyedül akarnak majd hagyni. Most, ha ott elrontok valamit, akkor ez több milliós kár, szóval nem tudom hogy ezt hogy gondolják.

2021. szept. 30. 19:41
 3/7 anonim ***** válasza:

Akkor meg kell mondani nekik, hogy 3 lehetőség van.

1. Visszatesznek a korábbi poziba

2. X összeggel többet fizetnek a jelenlegi helyeden

3. Felmondasz

2021. szept. 30. 19:44
 4/7 anonim ***** válasza:
És a másik gyerek is 130at kapott érte?
2021. szept. 30. 19:44
 5/7 A kérdező kommentje:

Mivel ő már több éve ott van, neki jár valami bónusz is, mondjuk azt a bónuszt kapja mindenki a gyárban, aki ott van x ideje, szóval alapjáraton semmivel nem kap többet azért a munkáért.

Ha megemlíteném a fizetés emelést a gyárigazgatóval karöltve kísérnének ki a kapun kb.....

Ha mondanám neki, hogy rakjon vissza, akkor talán visszarakna, de onnantól elég valószínű hogy szemétkedne velem.

2021. szept. 30. 19:55
 6/7 anonim ***** válasza:

Hát, arra ne alapozzon a kedves kérdező, hogy szóban megígérik neki hogy x idő múlva vissza fog kerülni, mert vagy úgy lesz vagy nem.

Max ha írásban kapja.

2021. okt. 1. 02:08
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
Ha visszakerülsz is ugyanazt a zsebpénzt adják, ha itt maradsz se adják a dupláját úgyse... Itt nem kell mondani semmit, nyilván normális ember eleve nem akar a szükségesnél egyetlen nappal is tovább maradni ilyen helyen, aki nem betonhülye, az gyirsan lelép. Te is inkább máshol keress, ne visszakéretőzz. Majd a felmondáskor szólsz.
2021. okt. 1. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!