Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Havi nettó 275.000 forint...

Havi nettó 275.000 forint szerintetek milyen fizetésnek számít ma Magyarországon a lentiek függvényében?

Figyelt kérdés

Mezőgazdasági szektor, irodai és terepi munka (50-50), fix heti 40 óra (hétfő-péntek), céges telefon, céges laptop, céges autó.

26 éves vagyok, szakirányú egyetemi diplomával.

2021. szept. 30. 10:27
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
60%
Kezdonek nem rossz, villád nem lesz belőle.
2021. szept. 30. 14:30
 22/27 anonim ***** válasza:
18%

Én ilyen pasival nem ismerkednék.

Sok társkeresőn vannak ilyenek, de egy gyerek felneveléséhez kell min 4-500 ezer ft. Akkor még sehova nem mozdult ki a család, apuka nem vitte el a családot moziba, állatkertbe, esetleg egy hétvégi wellneszbe.

Ez szerintem ma kevés, főleg egy férfinek.

2021. szept. 30. 14:36
 23/27 anonim ***** válasza:
78%

@14:58

ne etesd már, ez egy troll. délelőtt még pasi volt.

2021. szept. 30. 14:59
 24/27 anonim ***** válasza:
58%
Ezért fogy a népesség a nyugati világban. Mert minden hétvégén wellness kell, addig nincs gyerek.
2021. szept. 30. 15:44
 25/27 anonim ***** válasza:
79%

"Én ilyen pasival nem ismerkednék.

Sok társkeresőn vannak ilyenek, de egy gyerek felneveléséhez kell min 4-500 ezer ft. Akkor még sehova nem mozdult ki a család, apuka nem vitte el a családot moziba, állatkertbe, esetleg egy hétvégi wellneszbe.

Ez szerintem ma kevés, főleg egy férfinek."

Te nem tudsz leállni? Már egyszer törölték ennél a kérdésnél az összes hozzászólásodat. Senki nem kíváncsi a provokációdra! Neked biztosan van valami kisebbségi komplexusod, amit csak itt, arc- és név nélkül tudsz kielégíteni. Alapvetően sajnállak, borzalmas életed lehet!

2021. szept. 30. 18:49
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
A fizikai dolgozok manapság azért keresnek jól mert kevés van belőlük. Sok szülő - akinek iskolás gyereke van- nyíltan ki is mondja. Az O gyereke diplomás kell, hogy legyen, bármi áron! Amiből kevés van az felertekelodik. Ez a piac törvénye. Pl. Egy újonnan megnyilo vállalathoz kerestek embereket. Iradai munkára volt jelentkezo bőven. Ami miatt nem tudtak indítani, szerszám készítő szakmunkas. Lakhatas biztositasa, emelt bérezés, még ezekkel a feltételekkel sem. Ne felejtsük el ma Magyarországon iszonyúan le van nézve egy fiatal aki fizikai dolgozo.
2021. okt. 1. 01:19
 27/27 Laly1972 válasza:
Kb ennyit keresek én is.
2023. nov. 27. 11:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!