Havi nettó 275.000 forint szerintetek milyen fizetésnek számít ma Magyarországon a lentiek függvényében?
Mezőgazdasági szektor, irodai és terepi munka (50-50), fix heti 40 óra (hétfő-péntek), céges telefon, céges laptop, céges autó.
26 éves vagyok, szakirányú egyetemi diplomával.
10:49
Range Rover meg titkárnő, persze :D
Inkább menj és fortnájtozzál a kortársaiddal hülyegyerek.
Én kertészeti dolgozó vagyok heti 50 órában netto átlagbérem 300 körül van.
Szóval nem hiszem hogy arányos a kompetenciádhoz.
A juttatásokkal együtt, kezdőként nem rossz.
A további kérdés csak annyi számodra, hogy van e előbbrejutási lehetőség, vagy itt megrekedsz és mennyire szereted csinálni.
Ha nem Budapest és környéke, a munka maga könnyű és van lehetőség a jövőben előre lépni és drasztikusan növelni a fizetést, akkor szerintem nem rossz az átlaghoz emberhez képest.
Ami kicsit becsapós, mert az hogy "átlagos" nem jelenti azt, hogy jó is. Csak ad egy megnyugtatást, hogy "vannak sokan akik nálam is rosszabbak" de igazán semmit sem mond.
Amúgy nem mondanám jó fizetésnek, de elmegy a megfelelő élethelyzetben megfelelő körülmények között.
Off, de...
Aki most olvassa a válaszokat, annak biztos feltűnik pár fura válasz, ezek nem a kerdezőnek szóltak, hanem egy trollnak, akit azóta a moderátorok már töröltek (szerencsére...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!