Mennyire szokványos este 7re behívni valakit interjúztatni? Aggódjak? 20/L
Hiába kérdeztem meg még kétszer, hogy mi a cím, nem írta le. A legvégén azt írtam, ha nem adja ide a címet, akkor ne várjanak engem. A kollégájától is megkérdeztem és semmi infót nem tudtam meg csak annyit, hogy ott várjam a főnököt az állomáson. Ugyan az a szöveg.
Csak annyit írt utoljára a főnök, hogy nem fog velem veszekedni tovább és ne is menjek 7re. 😂
Állomáson kéne várnod? Milyen munkahely ez ha nem adnak semmilyen infót? Atya ég. Felejtsd el keress másikat...
Irodai munka vagy mi ez? :(
Hát biztos van Magyar FB csoport. Jelentkezel oda is és beírod hogy milyen kondíciókkal keresel aki tud segítsen. Hátha dobnak valami ötletet. Ja ne erre várj. Természetesen keresshetsz magadtól is, gondolom ott is van neten hirdetés bőven.
Ameddig nincs addig magad uram ha szolgád nincs Bécsi expat FB csoportban megírod hogy béiszitter vagy takarítói munkát keresel. Ha keresel találsz. Nem kell félni...
Hát a hülyékkel nem kell szóba állni. Takarítás meg alap meló, bárki képes rá, és gondolom Bécsben meg lehet élni belőle ha nem is fényesen.
Expat csoportokban mindig lesz egy elfoglalt vagy elkényelmesedett anyuka aztán ott ki lehet fogni ilyen alkalmi dolgokat.
Gondolom vannak nagyobb cégek is akik meg irodaházakat takarítanak. Ott meg tömegével kell az ember.
Itt Svájcban is nagy a kereslet takarító személyzetre, expat csoportokban hol gyerekre kéne vigyázni hol meg takarítani.
Esetleg ha valaki tartós embert keres azt is érdemes lehet megnézni.
Tehát Gyerekekre vigyázol, főzöl, takarítasz, bevásárolsz.
Cserébe ott laksz ingen és a fizetésed zsebpénz, viszont semmire se kell költeni. Nyilván nem átlagos családoknál van ilyen.
Keresni keresni :) Aztán majd lépdelsz felfelé.
Hát ez elég gáz, jó, hogy nem mentél így oda!
Sajnálom, én is még keresek, egyik nap jobb, másik nap rossz. Kitartás, remélem mielőbb vége lesz ennek az állomásnak is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!