Szerintetek érdemes lenne visszahívni?
Figyelt kérdés
Ràkérdeztem egy étterem-panziónàl , hogy keresnek még szobalànyt akàr részmunkaidőben is...erre azt írtàk , hogy màr betelt. Viszont pàr percre ràm írt egy illetékes hogy az àllàs miatt hívjam xy nevű hölgyet később az étterem oldalàról is kaptam egy üzit hogy kivel vegyem fel a kapcsolatot. Az a baj mikor kerestek oda màr nem nagyon vonzott hogy màs utàn takarítsak elmentem egy màsik helyre màs pozícióba ami tetszett viszont nem tartottàk ahhoz magukat amit ígértek. Most màr persze bànom , de nem tudhattam én se előre mondjuk attól még jelentkezhettem volna. Na mindegy most nem tudom mit csinàljak igazàból nem akarok telefonàlgatni a semmiért már volt olyan hogy elmentem egy helyre behívtak és azt mondtàk hogy igazàból most nincs szabad hely nem akarok megin ilyen időhúzás a semmiért köröket.2021. szept. 28. 09:39
1/4 anonim válasza:
Na jó, nem egészen értem, de szerintem ez nem az én hibám. Ha jelenleg nincs melód akkor persze, hívd vissza őket.
2/4 anonim válasza:
Ha kell munka, akkor ne legyél ilyen finnyás, hívd fel őket és köszönd meg a lehetőséget. Ha viszont elvagy a mostani helyeden, akkor nem is értem, miért merül fel egyáltalán a kérdés, akkor tojd le őket.
3/4 A kérdező kommentje:
Még nyàron keresték erre a helyre de én egy màsik helyre adtam be a jelentkezést ide nem csak mikor a màsik helyet otthagytam akkor írtam ràjuk hàtha alapon. Viszont először azt írtàk betelt a pozi utànna meg mindjàrt hogy hívjam az àltaluk àtküldött mobilszàmot az àllàs miatt.
2021. szept. 28. 10:41
4/4 anonim válasza:
Hívd fel. Azzal nem veszítesz semmi. A munkakeresés meg ilyen. Nem biztos, hogy azonnal felvesznek oda, ahova jelentkeztél. Próbálkozni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!