Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Elkezdtem mosogatni egy...

Elkezdtem mosogatni egy étterembe nem sokat kell egy nap viszont első munkahelyem es kell az albérletre a pénz viszont 3an vagyunk mosogatok es valaki heti 6napot jár jogos ha én csak heti 4et akarnák? Vagy akkor hagyjam ott? 21/l

Figyelt kérdés
2021. szept. 28. 07:52
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
63%
En dolgoztam hat honapig szobalanykent,a derekam es a hatam teljesen kikeszult,pedig csak 4 oraban dolgoztam.Soha tobbe nem vallalnam ezt a munkat.Evekig dolgoztam elotte konyhan,ott is volt cipekedes,mosogatas,de inkabb az,mint a szobalanyi munka.
2021. szept. 28. 15:35
 32/39 anonim ***** válasza:
0%
#31: Valószínűleg gyenge volt a hátad. Viszont a kérdezőé lehet nem az és bírni fogja. Bár még mindig azt mondom, hogy érettségivel ennél jobb munkákat is lehet kifogni. Pl. postán ügyfélszolgálatis.
2021. szept. 28. 16:05
 33/39 anonim ***** válasza:
Hát abban igazad van, hogy elég lenni heti 4 napon dolgozni 12 órát, de sajnos ez nem így működik. Nekem is ideális lenne így. Elmesélem a napjaimat. Nekem két diplomám van, keresett a munkaerőpiacon. Két munkahelyen dolgozom. Egyik teljes állás , a másik fél állás. Ez azt jelenti, hogy reggeltől felvotig meló. Egész nap állnom kell és beszélnem. Majd amikor hazajövök elhordom a gyerekeket a délutáni programjaira. Utána játszom velük, elkészitem a vacsit. Miután megették és fürdenek elmosogatok. Esti mese és alvás. Mindezek után elkészítem a következő napi ebédet, összepakolok. Néha elő kell készíteni a következo napi munkám. Takarítani rendszerint nincs időm, így azt hétvégén csinálom, a mosassal együtt. Ezzel el is megy a hétvége. Ez akárhogy is számolom nem 12 óra és nem heti 4 nap. Mégsem nyavajgok pedig jóval idősebb vagyok nálad
2021. szept. 28. 20:11
 34/39 anonim ***** válasza:
33: Ki mondta, hogy mindenkinek meg kell szakadni? Mi a szarnak két munakhely?
2021. szept. 29. 19:26
 35/39 anonim ***** válasza:
Hát gondolom most épp annyit dolgozol amennyit bevállaltál nem? Nem tetszk váltani kell csak megint ott tartunk, hogy semmihez sem értesz. Önmgagában az, hogy felmentél Debrecenben még nem oldja meg a problémádat
2021. szept. 30. 05:45
 36/39 A kérdező kommentje:
Felmondtam. Összeveztem az egyik munkatársammal. Már fzrán valaszolt vissza stb mindenkinek meg csicskáztatott is sztem. 2x mondtam fel
2021. szept. 30. 07:49
 37/39 anonim ***** válasza:
Szuper.
2021. szept. 30. 08:01
 38/39 A kérdező kommentje:
Azt nézte hol tud másba belefurni kérdeztem egy random kérdést azt ja mindenkihez flegmán arrogáns lekezelően beszélt h selejt vagy meg ilyenek. Mondom ki fogja ezt hallgatniuuxddd
2021. szept. 30. 08:19
 39/39 anonim ***** válasza:
63%

Hát igen xdddd

Érthető xddd

Szerintem jól döntöttél, te enneél többre vagy hivatott xd. Az ilyen mosogatós meló amúgy is azoknak való akik semmihez sem értenek nem ? xd

Jól tetted, hogy eljöttél onnan most megtudják majd, hogy hányas kabátot hordjanak.

2021. szept. 30. 08:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!