Mennyire lehet bírni 24/48 órás beosztásokat biztonsági őrként? Valaki tapasztalat? Mennyi a nettó órabér? Ez mellet tudsz tanulni,képezni magadat szabadidődben?
Pont azon gondolkozom hogy elkezdjek egy ilyen tanfolyamot egyetemistaként, mert a 24 / 48 elég jól hangzik, ha igazából csak ülnöd kell a seggeden.. szívesen tanulnék közben, még ha néha néha körül is kell néznem.
Szóval örülnék egy válasznak én is :)
Ebben a formaban kb rabszolga munka. Átlagon felül dolgozol, atlag alatti orabérbe.
12 even at dolgoztam 24/72 programmal. Na ugy megéri bármikor. Sot mivel 4-5 en voltunk, az alvas sem maradt ki, 4-8 ora siman megvolt.
Tanulni, képezni lett volna idő, csak akkor nem ott járt az eszűnk.
Azt te tudod mennyire bírod, ha egész nap nem aludhatsz.Próbáld ki.
Az sem mindegy hol dolgoznál.Van, ahol tényleg csak ülsz meg néha körbejársz, meg van, ahol rendesen dolgozol nappal, este meg fent mardsz és járőrözöl adott időközönként.
Pl. ha olyan telephelyen vagy, akkor lehet a bejövő autókat, kamionokat ellenőrizni, lepapirozni, stb.Nyilván mint írtam munkahely függő, de az egy tévhit, hogy a biztonsági őröknek sehol "nem kell dolgozni".
A fizetés az mindenhol nagyon rossz, minimálbérnél nem sokkal fizetnek többet.Általában úgy oldják meg, hogy táppénz, fizetett szabadság és semmilyen pótlék nincs.Ha munkaszüneti napra esik műszak akkor is dolgozni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!