Hol fogok tudni dolgozni, milyen állásokra pályázzak?
Jelenleg a pénzügyi számviteli ügyintéző szakképesítést szeretném megszerezni, suliba járok emiatt. Ezután 2 opcióm van, vagy elmegyek egy mérlegképes könyvelő tanfolyamra, vagy egyetemen valami gazdasági szakra. Melyiket érné meg csinálnom előbb? Egyetemre mindenképp csak levelezőre mennék, ezért is szeretnék munkákra pályázni, amint megvan a szakképesítésem. Viszont tapasztalatom kevés van, pár hónap, diákmunka szinten. Mindenhol 1-3 év tapasztalattal rendelkező jelentkezőket keresnek, megéri ezekre is leadnom majd a CV-m? Illetve, milyen pozíciókra jelentkezzek (ügyintéző vagy adminisztráció), és kb milyen bérigénnyel? Én nettó 200-ra gondoltam, de nem akarom ezzel rontani az esélyeimet, viszont azért éhen halni se szeretnék :D
Bocsi a sok kérdésért, de új vagyok még a munkakeresésben. :)
nettó 200at egy sza r raktárban is meglehet keresni mint pakolászó...igaz minimálos bejelentéssel a többi zsebbe, de annyi azért megvan.
ha megvan a papírod, akk nettó 300as bérigénnyel indíts.
a vírus nagyja lement, így már nem tudnak zsarolni azzal a cégek, hogy 100x os a túljelentkezés a legsza rabb melóra is.
jelenleg akkora a hiány minden szakmában, az elvándorlás miatt és a miatt, hogy sok nyugati cég európai bért is hajlandó fizetni a munkáért, hogy csövesebb cégek kezdőket is felvesznek olyan melókra, ahol eddig 5 év tapasztalat volt a minimum beugró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!