Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan vettek rá téged arra,...

Hogyan vettek rá téged arra, hogy mondjál fel a munkahelyeden?

Figyelt kérdés

2021. szept. 19. 16:40
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Kaptam jobb lehetőséget máshonnan. :-)
2021. szept. 19. 16:46
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem vettek rá,mentem magamtól. 2 kollégám is lopott betegtől a szemem lattára.. spicli nem vagyok de ezt már jelentettem..a főnök azt mondta nem csinál semmit mert kevés az ápoló. Én meg ott és akkor kiléptem,mert nem fér az értékrendembe és nem akartam,hogy általánosítsanak,hogy az adott osztályon tolvaj nővérek dolgoznak.
2021. szept. 19. 16:50
 3/10 A kérdező kommentje:
2részvétem.jótudni hogy van ilyen is sajnos...
2021. szept. 19. 16:52
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

3

Sajnos több,mint gondolnád. A mostanin is volt egy csaj de azt tőrbe csaltuk és a rendőr vitte el. :)

Volt kollégám,aki a halott cuccaiból lopta ki a pénzt. :(

Szintén ott,ahonnan kiléptem..a betegszállítók meg a strokeos mamákról a nyakláncot lopták le

..kriminális.

2021. szept. 19. 16:57
 5/10 anonim ***** válasza:

#2 #4

Melyik városban volt ez ha szabad érdeklődnöm? Én is ápolónak tanulok, aztán így legalább tudom merrefelé ne menjek.

Vagy ilyen mindenhol van?

2021. szept. 19. 17:03
 6/10 A kérdező kommentje:
5ugyan nem vagyok ápoló, de a jelenlegi gazdasági helyzetben a banditizmus adott dolog sajnos. nzéd meg mennyi a záppolók fizója, majd rájössz hogy mire nem elég az...
2021. szept. 19. 17:40
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
#6 Attól még nem fogok lopni mert szr a fizetésem. Amúgysem a fizetés miatt választja az ember az ehhez hasonló szakmát.
2021. szept. 19. 18:01
 8/10 A kérdező kommentje:
Én sem tartom igazságosnak a lopást amit ők leművelnek, sőt, amit mások leművelnek, de azért kegyetlen dolog lehet ez.
2021. szept. 19. 18:11
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Viccet csináltak a szexuális beállítottságomból/életemből meetingeken, teljesíthetetlen elvárásokat támasztottak, úgy, hogy közben egyre csak rontottak a munkakörülményeimen, zaklattak szexuálisan, tehát konkrétan folyamatosan meg akart fogdosni egy férfi főnököm, és folyamatosan ajánlkozott, fenyegetett, hogy el fogom veszteni az állásomat, vagy nem léphetek előre, ha nem engedek neki, de nőktől is van az a szint, amikor már túl soknak tartom az érdeklődést, amikor nem bírja felfogni, hogy nem az udvarhölgye vagyok, csak dolgozni szeretnék.

Én úgy gondolom, hogy ha fontos lett volna a munkám, és a jelenlétem, akkor ezek a túlkapások nem történtek volna meg.

2021. szept. 19. 18:41
 10/10 A kérdező kommentje:
sajnos ilyena z kilences, ha az eber fontosnak hiszi magát a munkahlyén, ám közben sanos nem is az, csak nem adjk sem tudtra sem mutatják ki neki. Részvétem az átletekért.
2021. szept. 20. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!