Kérdésem a következő: jelenleg, 2021-ben a Waberer's mennyire megbízható, korrekt cég?
Figyelt kérdés
2021. szept. 18. 23:50
1/5 anonim válasza:
Szerintem amúgy bunkók, mar interjúval is megszopattak ismerőst, aki emoatt esoben buszozott odavissza 200 kmt. Be se tudott menni...nyomorekok. de jobb is lett igy
2/5 anonim válasza:
Most nem tudom, de 2018-ban még egy hulladék volt. Bár én nem kaminos voltam, hanem irodás. Két hónapot bírtam ott.
3/5 anonim válasza:
Ismerősöm kamionos volt, nem nagyon dicsérte őket.
4/5 Fritz János válasza:
Én kezdőként választottam őket nagy hiba volt! Bérezés mind nemzetközibe mind belföldön nincs viszonyba a felelőséggel. És akkor arról már nem is beszélek menyi mindenért levonhatnak. Vagy a belépéskor a 300 ezeről amit vissza kell fizetni ha 12 hónapot belûl kilépsz már inkább szót se ejtek..
5/5 anonim válasza:
Mióta eladta Wáberer György azóta hanyatlik ez a cég.
- nem szabad teljesítményes céghez menni
- nem szabad ott maradni ha az ígért pénz nem annyi
- ha levonnak valalamit, ezek be vannak biztosítva nem értem mit vonnak le?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!