Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Örülnél ha a munkahelyeden...

Örülnél ha a munkahelyeden csak olyan emberek dolgozhatnának akik már megkapták a koronavírus elleni védőoltást?

Figyelt kérdés
2021. szept. 16. 17:40
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
66%
Van oltott és oltatlan kollégám is, nem olyan a munkánk, ahol fontos, hogy meglegyen az oltás.
2021. szept. 17. 06:16
 22/28 anonim ***** válasza:
21%

Igen. Nálunk sokan be vannak oltva, páran oltásellenesek. Állandóan prüszkölnek betegek, hányhák oda a mocskot a másikra, de azért se oltatják be magukat mert ostoba makacsok.

A jólét elvette az eszüket, afrikában összetennék a kezüket ha bármilyen oltáshoz hozzá lehetne jutni, ezek a barmok meg azt hiszik hogy halálos méreg van benne meg ilyen hülyeséget beszélnek be maguknak. Mit bánom én hulljon az aki nem oltatott ha ilyen ostoba.

2021. szept. 17. 22:41
 23/28 anonim ***** válasza:
82%

"Állandóan prüszkölnek betegek, hányhák oda a mocskot a másikra, de azért se oltatják be magukat mert ostoba makacsok."

Hazudsz!

A prüszkölésnek semmi köze ahoz h valaki be van e oltva vagy sem.

2021. szept. 18. 07:15
 24/28 anonim ***** válasza:
83%

"páran oltásellenesek. Állandóan prüszkölnek betegek"

Van olyan kollégám, aki már harmadik oltást is kapott, és prüszköl, mert allergiás a parlagfűre.

2021. szept. 18. 07:40
 25/28 anonim ***** válasza:
56%

23# 😆😆😆 de legalább ha be van oltva, akkor nem olyan erősek a tünetei és nem hány le vele.

Semmi értelmes magyarázatot nem tudnak adni a miértre azok akik nem oltatják be magukat, egyetlen érvük van, az pedig nem más, mint hogy "nekem ne mondja meg senki hogy mit csináljak"

Jól van, nem mondjuk meg. De akkor ne jöjjön nekem senki sem azzal, hogy hülye aki oltat mert meghal tőle. Ha, ha, ha.

Inkább arról van szó, hogy az oltatlanok vannak beszarva, meet a saját ostoba makacsságuk miatt bármikor elviheti őket a kór, miközben az oltottakon tünetntesen átmegy.

2021. szept. 18. 11:34
 26/28 anonim ***** válasza:
60%

"egyetlen érvük van, az pedig nem más, mint hogy "nekem ne mondja meg senki hogy mit csináljak"

Mert te neked mások döntenek az életed felett?Csak mert azt jószágnak hívják,nem embernek.

A kutyát ,macskát nem szokták megkérdezni h mit szól hozzá ha kiherélik...

Igenis jogom van elutasítani egy kezelést ha nem akarom.

Magyarul ha holnap viktorka kitalálja h a szuvas fogat nem kell kezelni és kötelező kihúzatni akkor te reggel fogóval a kezedben állsz majd a fogorvosi rendelő előtt tátott szájjal?

Mert akkor gratulálok...

2021. szept. 18. 12:35
 27/28 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem ha az oltás csökkenti a megbetegedés és a tovább fertőzés esélyét, akkor aki nem szeretne találkozni a coviddal annak mindig előnyösebb, ha oltottak vannak a közelében, mintha nem. (függetlenül attól, hogy ő be van oltva vagy nincs)
2021. szept. 18. 13:07
 28/28 anonim ***** válasza:
75%

22-höz: Oltás előtt átszaladt rajtam a vírus, észre sem vettem, rekordmagas ellenanyagot találtak bennem immunbetegséggel, immunbetegség miatt szerencsére nem rakhattak be engem kísérleti patkánynak, majd az immunbetegség ellenére mégis ráköteleztek az oltásra, azóta minden második hónapban furcsa betegségem van, mindemellett magas intelligenciával végig oltásellenes voltamj, a hozzáállásod nem tükrözi a valódi valóságot, be is perelhetném a kormányt az immunbetegségem miatt.

35/F

2024. márc. 24. 22:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!