Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Örülnél ha a munkahelyeden...

Örülnél ha a munkahelyeden csak olyan emberek dolgozhatnának akik már megkapták a koronavírus elleni védőoltást?

Figyelt kérdés
2021. szept. 16. 17:40
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
19%
Nagyon félek a shedding jelenségtől. A pórusaikon, izzadságukkal, lélegzetükkel tüskefehérje távozik ami toxikus és bánthatja az oltatlanokat is.
2021. szept. 16. 19:02
 12/28 anonim ***** válasza:
30%

Őszinte leszek, én az irodában jelenleg hordok maszkot. És így igen, az a válasz a kérdésre, hogy örülnék, ha mindenki oltott lenne - és lehetőleg Sinopharmmal csak a makkegészségesek.

Amúgy 85% az átoltottság a telephelyünkön.

Másfél évtizeden át elblicceltem az alapbetegségeimet (most végre kezdem őket kivizsgáltatni, párhetente vizsgálatokra járok és nem látom a végét). Sinopharm oltást ajánlott fel a háziorvos, felfogadtam, nem alakult ki a kellő védettség. Vagyis másfél hónapja volt antitest, de kevés.

Nem akarom elkapni, nem akarok sem kórházat, sem poszt-COVID-ot.

Nem akarom Apumat sem megfertőzni, aki közel fél éve kapta a Sputnikot, ami remélhetőleg mondjuk hatott neki, krónikus beteg, 60 éves, erős tüdőgyulladás után állt.

Továbbá az egyik tünetem az, hogy a torkom hol jobban, hol kevésbé váladékos. Refluxos is vagyok és elvileg ettől. Namost volt már, hogy kezdődő náthát konkrétan nem vettem észre. Ennyi erővel a kezdődő COVID-ot sem veszem észre. Ezért IS hordom a maszkot.

2021. szept. 16. 19:09
 13/28 anonim ***** válasza:
96%

Nem érdekel. Csak tudjunk együtt dolgozni.

Én be vagyok oltva, a családom is, maszkot nem fogok felvenni azért, hogy őket védjem, innentől nem az én dolgom.

2021. szept. 16. 19:11
 14/28 anonim ***** válasza:
77%
#5 igen.
2021. szept. 16. 19:35
 15/28 anonim ***** válasza:
82%
Csak oltottakkal dolgozom együtt (eü) 😷💁
2021. szept. 16. 19:36
 16/28 anonim ***** válasza:
97%

C) Pont nem érdekel, hogy ki van beoltva.

Én beoltattam magm, előtte át is estem rajta, meg fiatal vagyok, szóval nem igazán van félnivalóm. Masrészt meg úgy gondolom, söprögessen mindenki a saját háza táján, és ne más dolgaiba akrjon beleszólni.

2021. szept. 16. 19:39
 17/28 anonim ***** válasza:
Ilyen opció nem volt csak igen, nem. Nekem meg mindegy.
2021. szept. 16. 20:41
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Magasról szarok rá, mivel Home Officeban dolgozom. :D
2021. szept. 16. 21:30
 19/28 anonim ***** válasza:
86%

Igazából nem érdekel, amugy is már marhára unalmas az egész oltás és covid téma, lecsenghetne már, mert nagyon átlátszó, semmi értelme ezt a csontot rágni tovább.

De azt azonban látom, hogy oltott kollégák többen is az oltás óta időnként random fura tüneteket produkálnak, amiket otás elött nem. Úgyhogy szar az egész.

2021. szept. 16. 21:31
 20/28 anonim ***** válasza:
71%

"Hanem mert ha ez segít abban, hogy a 4.hullámba ne legyen lezárás,"

Te ezt még elhiszed? Biztos lehetsz benne, hogy akkor is lesz lezárás, ha mindenki ötszörösen oltva lesz. Feltéve persze, ha tűrjük ezt a covidiktatúrát.

2021. szept. 16. 21:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!