Mi a leghihetetlenebb munkahelyi sztorid?
Egész napos tréning volt az új kollégáknak, szituációs gyakorlatok voltak.
Valaki fellökött egy széket és ahogy eldölt kiesett egy pisztoly a táskából, vki meg felkapta hogy jé, itt egy stuki.
Szerencsére nem tört ki a pánik.
Hogy a legszebb öröm a káröröm!
A volt főnök átrendezte az egyik csapat beosztását, 20 ezret csokkent a fizu. Mikor panaszkodtak miatta azt vágta rá hogy 20 ezer nem nagy összeg, ne sirjanak.
Rá egy évre a nagyfőnök meg őt rakta át alacsonyabb beosztasba, 200 ezret csokkent a fizuja.
Meg így is átlag felett keres, de nap mint nap látni a savanyu fejet, hogy most neki kell ugrálni es nem ő ugraltat 70 embert, egyszeruen megfizethetetlen.
Elküldtek mentoringra a szomszédos szárnyba és egy távolabbi kollégám leültetett és elkezdte baromi bénán magyarázni nekem a technológiát, amiben 2 éve dolgoztam. Mikor látta rajtam a döbbenet és az unalom keverékét, kedvesen hozzátette, hogy tudom, hogy ez sok így egyszerre, de muszáj beletanulnod, különben nem dolgozhatsz itt tovább.
Na akkor mentem ki a teremből. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!