Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha egy cég egy rakat dokumentu...

Ha egy cég egy rakat dokumentumot kér be már a jelentkezéshez is (személyes adatok tömkelege is) akkor nem kéne annyi gerincnek lennie benne hogy legalább valamit válaszol is?

Figyelt kérdés

Bekérnek életrajzot, végzettséget igazoló anyagok másolatát, hatósági erkölcsit, adatkezelési nyilatkozatot, foglalkoztatástól eltiltást kizáró nyilatkozatot, motávációs levelet stb

egy tonna dokumentum. és ezért cserébe mit adnak? Még egy választ se. még annyit se hogy kösz megkaptuk. Még 1 mondatot se.

Ez hol korrekt? Én az egész életemet teregessem ki,de cserébe 1 mondatos emailt se várhatok el?

2021. szept. 9. 10:55
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

Nem kell előre mindent elküldeni, az erkölcsit különösen nem.

Majd, ha felvesznek, vagy legalább már célegyenesben vagy.

Az adatkezelési nyilatkozat kötelező, azt nem jókedvükben csinálják.

2021. szept. 9. 10:58
 2/21 A kérdező kommentje:

"Nem kell előre mindent elküldeni,"

Idézet: a hiányos dokumentációval beadott pályázatok automatikusan érvénytelennek minősülnek.

gondolom érthető

2021. szept. 9. 11:10
 3/21 anonim ***** válasza:
1-es, sajnos bekérik. Eü pályán vagyok, és volt nem egy olyan hirdetés, ahol külön kiemelték: „ a pályázathoz csatolandó dokumentumok a szakmai életútat bemutató önéletrajz, motivációs levél, erkölcsi b., MESZK tagság és a végzettséget igazoló bizonyítvány/ok másolata...”
2021. szept. 9. 11:15
 4/21 anonim ***** válasza:
48%
Nekünk bezzeg évek óta kiteregeted az életedet kéretlenül, munkaügyes troll.
2021. szept. 9. 11:16
 5/21 A kérdező kommentje:

"ályázathoz csatolandó dokumentumok a szakmai életútat bemutató önéletrajz, motivációs levél, erkölcsi b., MESZK tagság és a végzettséget igazoló bizonyítvány/ok másolata...”"

így van. mindent kérnek ami oké lenne, de mit adnak cserébe a semmin kívül?

2021. szept. 9. 11:33
 6/21 anonim ***** válasza:
Ennyi minden kell az alapítványi iskolába? Azta...
2021. szept. 9. 11:35
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Én még olyanról nem hallottam, hogy az erkölcsit előre elkérjék, amikor még el sem döntötték, hogy téged vesznek-e fel. De oké, tegyük fel, hogy kell! Te beadsz mindent, és nem sokra rá üzennek neked, hogy megköszönik a fáradozásodat, de nem téged választanak. Akkor meg gondolom ez lenne a bajod, hogy a te életrajzod láttán miért nem kukázzák a többit elolvasás nélkül, hisz te az alapján kész főnyereménynek kellene, hogy tűnjél. Balu, neked soha semmi nem jó. :)
2021. szept. 9. 12:12
 8/21 A kérdező kommentje:

"ogy az erkölcsit előre elkérjék, amikor még el sem döntötték, hogy téged vesznek-e fel. "

Hát már bocsánat de nem kell itt semmit ELHINNI hanem ellenőrizhető a dolog!

itt egy példa

NEM KELL ELHINNI MEG KELL NÉZNI!

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:

• Szakmai önéletrajz

• Az álláshely betöltéséhez szükséges végzettség és szakképzettség meglétét igazoló okmányok másolata

• 90 napnál nem régebbi hatósági bizonyítvány a büntetlen előélet igazolására

• Nyilatkozat arról, hogy a pályázó hozzájárul személyes adatainak pályázattal összefüggő kezeléséhez

[link]

VAN még kérdés?

2021. szept. 9. 12:27
 9/21 anonim ***** válasza:
Nem te diktálod a munkaerőpiacot. Vagy elfogadod a feltételeket, vagy maradsz otthon. Szerintem ne sokat válogass, jön a villanyszámla.
2021. szept. 9. 12:45
 10/21 A kérdező kommentje:
És ugye mindehhez tartozik hogy 90%ban már előre megvan az ember, tehát tök felesleges bármit is elküldeni mert úgyse engem vesznek fel, hanem azt akivel előre lezsírozták.
2021. szept. 9. 13:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!