Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért viselkedik így velem?

Miért viselkedik így velem?

Figyelt kérdés
Sziasztok.30 éves férfi vagyok,a főnökasszonyom 44 éves.Munkámmal maximálisan meg van elégedve. tőle Tudom,Ő mondta nekem. Azt mondta,hogy példaértékű a munkásságom és,hogy sok kolléga példát vehetne rólam.Van,hogy tovább is bent maradok a tervezettnél,amíg be nem fejezem,amit elkezdtem. Azonban a viselkedését nem értem.Én ugyan nem vagyok az a nagy beszélgetést kezdeményező típus,hanem haladok a munkámmal önállóan.Tudom mi a dolgom,senkinek sem kell mondania. Csak pár napja láttam rajta,hogy nagyon húzza a száját (Bár ez már nem az első ilyen eset volt) és gondoltam rákérdezek,hogy mi a baja.És akkor mondja,hogy nekem mi bajom van,mert hogy nem szólok hozzá.De mondom,hogyha nincs mit mondanom,nincs kérdésem a munkámmal kapcsolatban,akkor mit mondjak?Hogy ezért én vagyok a hibás,mert mindig én indítom el ez a "nem szólok a másikhoz" dolgot. Rendesen köszönök neki és a munkával kapcsolatos dolgokat megbeszélem vele. Ennyi. Most komolyan ilyen hülyeségen kell forogni. Ha a munkámmal nincs gond,a kötelességeimnek eleget teszek,akkor szerintem senkinek nincs oka arra,hogy húzza a száját.Nem értem az ilyen viselkedést.
2021. szept. 7. 15:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

lehet ez ilyesmi nem?

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__baratok-baratsagok__..

Lehet megmondhatnád, hogy introvertálabb típus vagy nem szoktál beszélgetést kezdeményezni, de ez nem jelenti, hogy bármi baj van. És ha nincs ellenedre ha ő beszélgetést kezdemémyez akkor mond meg ezt is.

2021. szept. 7. 16:16
 2/12 anonim ***** válasza:
Beszélgess néha vele az időjárásról, ha másról nem.
2021. szept. 7. 16:17
 3/12 A kérdező kommentje:
Hát de ha én nem szólok valakihez,akkor köszönni se köszönök neki. Vagy annyit se mondok,hogy álljon arrébb.Mindegy,érthetetlen ez számomra.Maximum akkor szoktunk beszélgetni,amikor együtt dolgozunk és munka után el szokott vinni kocsival és akkor az autóban váltunk pér szót. De bent én pörgök. Ja,még azt is szóvá tette,hogy de ő hallotta,hogy mással beszélgettem.
2021. szept. 7. 16:20
 4/12 anonim ***** válasza:

Bennem is megvan ez a típusú gondolkodás. Ha más nem kezdeményez beszélgetést, és számomra ismeretlen/új az a személy, akkor nem fogok csak úgy beszélgetni az időjárásról vagy akármiről.

Szerintem engedd el, köszönj ahogy eddig, kérdezd meg milyen volt a tegnapja aztán ennyi elég is.

2021. szept. 7. 16:20
 5/12 A kérdező kommentje:
Eddig ha bármi problémám volt,vagy adott esetbe ha vele volt bajom is,elé álltam és elmondtam neki őszintén. A véleményemet is nem egyszer kifejtettem neki a szemébe,hogy mit gondolok róla (Akkor volt egy kis nézeteltérésünk,amit már megbeszéltünk és rendeződött),szóval nem gondolnám,hogyha vele lenne bajom,akkor arra az lenne a részemről az orvosság,hogy állítása szerint "nem szólok hozzá".
2021. szept. 7. 16:23
 6/12 Girlll3 ***** válasza:
Lehet bejössz neki. Ez jutott eszembe hirtelen.
2021. szept. 7. 17:07
 7/12 anonim ***** válasza:
Bizsereg a kagylócskája és örülne a betevőnek.
2021. szept. 7. 17:14
 8/12 A kérdező kommentje:
🤦‍♂️
2021. szept. 7. 17:17
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon úgy hangzik, hogy frusztrált mert régen voltak nála lyukat tömni.
2021. szept. 7. 18:15
 10/12 anonim ***** válasza:
Érdekes, hogy egy főnök ennyire nem tudja kezelni az alkalmazottait és elfogadni, hogy nem mindenki egyforma. Én sem szólok, ha nem muszáj.
2021. szept. 7. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!