Egy próbaidő alatti kirúgás megpecsételhet egy egész karriert?
Figyelt kérdés
Sehova nem vesznek fel a végzettségemnek megfelelő munkakörbe, mert a legutóbbi munkahelyemen a próbaidő utolsó napján felmondtak nekem.
Váltsak pályát? Ha annyira rosszul dolgoznék, akkor 1 hónap után is megváltak volna tőlem, de most ez nyilván úgy jön le minden HR-esnek és vezetőnek, hogy egy sz@r, szemét, sz@ralak vagyok, akit sehova nem szbad felvenni.
Bár, jobban belegondolva ha más területre pályázok, akkor is látják, hogy kirugtak, szóval még az is lehet, hogy egyáltalán nem tudok majd elhelyezkedni diplomás munkakörben.
2021. szept. 6. 16:57
11/12 A kérdező kommentje:
Nem mondom, csak rákérdeznek, hogy ki kezdeményezte, hogy vége legyen. Nem volt pofám bekamuzni, hogy én mondtam fel, mert 5 perc alatt kiderítik, hogy mégsem így volt.
2021. szept. 6. 22:51
12/12 anonim válasza:
Hát akkor mond azt, hogy a próbaidő utolsó napján mondtak fel neked, még most sem érted, hogy miért, mert indoklás nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!