Egy próbaidő alatti kirúgás megpecsételhet egy egész karriert?
Sehova nem vesznek fel a végzettségemnek megfelelő munkakörbe, mert a legutóbbi munkahelyemen a próbaidő utolsó napján felmondtak nekem.
Váltsak pályát? Ha annyira rosszul dolgoznék, akkor 1 hónap után is megváltak volna tőlem, de most ez nyilván úgy jön le minden HR-esnek és vezetőnek, hogy egy sz@r, szemét, sz@ralak vagyok, akit sehova nem szbad felvenni.
Bár, jobban belegondolva ha más területre pályázok, akkor is látják, hogy kirugtak, szóval még az is lehet, hogy egyáltalán nem tudok majd elhelyezkedni diplomás munkakörben.
Van rá indokod? Ha el tudod magyarázni és nem csak zavarba jössz, akkor kaphatsz másik munkát.
Honnan látják, hogy kirúgtak és nem te mondtál fel?
5-ös, nem biztos, hogy a munkaadó köcsög volt. Simán lehet, hogy emberünk tényleg nem végezte el rendesen a munkáját. Nálunk nemrég rúgtak ki emiatt egy kolleginát, mert konkrétan sz*rt mindenre, a munkáját nem végezte el, egész nap telefonozott és mindent másnak kellett helyette megcsinálni, vagy semmivel nem haladtunk volna. Ha meg mégis csinált valamit, azt hanyagul végezte. Végül azonnali hatállyal felmondtak neki, mivel sorozatosan problémák voltak vele. Én meg takaríthattam utána vagy két hónapig, mert annyi mindent szétb*szott. Érdekes módon, azóta minden klappol, én sem kapok naponta ötven telefont, hogy ez, vagy az a papír miért nincs már beküldve, vagy ez, meg az a nyomtatvány már megint hibás, stb.
A próbaidő utolsó napján kirúgni valakit nem köcsögség. Gondolom addigra lett tele ott a hócipője mindenkinek. És így megindokolni sem kellett a kirúgást.
Lol,mi van veled?Nem kell ennyire beszrni,annyira nem érdekli a munkáltatókat ez mint te képzeled.Engem is rúgtak ki próbaidő végénél de képzeld találtam másik munka amit szeretek és aránylag jól fizet(igaz nem pont ugyanaz a munka de hasonló)
Ez amúgy sem feltétlen jelenti azt hogy téged rúgtak ki,simán lehet neked nem tetszett valami csak eddig tartott eldönteni,és nem feltétlen azért rúghatnak csak ki mert rosszul dolgozol.
Nem kell ennyire belelátni a dolgokba,lesz másik lehetőség még,tanulj a hibáidból,javíts rajtuk.Az élet megy tovább,nem kell ennyire kiakadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!