Alacsony fizetés, magas költségek, nulla magánélet. Csak én látom ilyen kilátástalannak a helyzetet?
Rossz szakmát választottál, mester! Tudom, mert én is jogász vagyok.
Csak éppen - veled ellentétben - én tudtam, hogy ez lesz és volt erre az esetre B tervem, amit lehet a jog mellett csinálni.
Ez pont egy olyan szakma, ami qurvára későn érik be anyagilag, már ha egyáltalán beérik.
Akkorára olyan 40 - 45 éves vagy, vagy még több....
Ha nem tudnak segíteni szülők, rokonok anyagilag, vagy nem születtél tehetős családba, akkor inkább bele se kezdjél.....
és nem érzelmek kérdésre, meg ilyen baromságok.
Ez megélhetés.
Ja, külföldre menni nem tudsz, max. mosogatni egy szállodába. A magyar jogi diplomád sz@rt se ér külföldön, az EU - s elismertetése kész agyrém + legalább annyit kéne hozzá rakni még külföldön, mint amennyit itthon tanultál, ....a semmiért.
Bár akkor már dolgozhatsz külföldön.... ha tudsz.
Ott is inkább hazait vesznek fel jogásznak, nem a külföldit, aki még a szokásokat is alig ismeri. A jogász ott is "bizalmi ember" és hogy bízzon meg bárki is egy idegenben.... ugye érted..
Adj lejjebb az igényekből, vagy költözz el olyan helyre, ahol tudnak (jogi) munkát adni.
Hagyd a magánéletet!
Addig úgysem tudsz sikeresen ismerkedni, ha állandóan azon kattogsz, hogy mi lesz holnap.... A nőknek FÉRFI kell és nem egy nyamvadt, önbizalom hiányos, majrés lúzer, akin még látszik is, hogy az.
Viszont az önbizalom is megjön, ha lesz munkád.
Jaj 23. ez az egesz stílus ahogy fogalmazol, annyira taszító. Epkezlab tanacsot nem adtal neki, csak az okoskodas a semmirol.
Kerdezo, nalunk a panelban a kozos kepviselo aki lerabol minket totalisan, az egy ugyved vegzettsegu rohadek. Vagyonokat keres rajtunk. Sok sikert.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!