Mennyi egy segédmunkás nettó órabére manapság ?
Figyelt kérdés
800 forint netto órabérbe vagyok. Somogyba lakom. Nem rég kezdtem el dolgozni ebbe.2021. szept. 5. 15:28
2/13 anonim válasza:
Baranyában építőipari segédmunkás 1000 forint per óra, napi kifizetés (valószínűleg feketén). Ezt a 800 forintot inkább nem kommentálnám.
4/13 anonim válasza:
Párom egy falusi boltban egész nap üdítős rekeszeket pakolgat, plusz targoncázik és egyéb módokon is csicskáztatják. Kb 650 ft-os órabérre jön ki. (Baranya megye)
5/13 anonim válasza:
Van targoncás jogsija, és rabszolgabérért dolgozik?? Te férjed is jó nagy marha... BP és győrben meg ukránokat és pakisztániakat dolgoztatnak. Igaz vannak éjszakás műszakok, feszített a tempó, de havi 3-400 nettóért kit érdekel??
7/13 anonim válasza:
Nincs targoncás jogsija, de van több éves gyakorlata. Sajnos felénk ilyen lehetőségek vannak. Vagy utazhat városba oda-vissza napi 4 órákat.
8/13 anonim válasza:
Nem szokás órabért nettóban megadni, így erre nehéz válaszolni. Bruttó 1300-1400 körül van most az átlag. Számold át, én biztos nem fogom.
9/13 anonim válasza:
Somogyban ez ilyen, el kell költözni és Fejér meg Pest megyében máris minimum duplaennyi az órabér.
10/13 anonim válasza:
Targoncás jogsi nélkül ne vezessen targoncát, mert az első baleseténél lesittelik
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!