Munkatársam haragszik amiért miattam került katanténba. Szerintetek jogos?
Szerintem az értelmetlen ordibálás semmilyen formában nem jogos. Covid ide vagy oda.
Másrészt meg tudom érteni, hogy dühös. Engem munkatársam betegített le, nem Covid volt de két hétig feküdtem hulla betegen. Erre menet közben vidáman felhívott, hogy "szerencsére nem Covid". Hát mondom f..sza, attól még én bteg vagyok.
Szóval valahol kicsit vicces, hogy ha Covid akkor megy a rettegés bezzeg ha simán csak nátha vagy más fertőző betegség akkor mindenki legyint miközben pont ugyanúgy kidőlsz tőle.
Már ne is haragudj, de ha az elmúlt 1,5 évben nem sikerült megtanulni, hogy ha beteg vagy, akkor vagy otthon maradsz a seggeden vagy minimum maszkot húzol, akkor te vagy a hibás
4-5 éve én simán bementem maszkban dolgozni (külön irodám volt pedig), ha enyhe náthám volt, max nevetgéltek rajtam… most fel se tűnne senkinek
Én egyetemista vagyok. Óvónőnek tanulok és a zárógyakorlatom előtt jelentett egy csop.társam, hogy kontaktja voltam, mikor róla utólag kiderütl, hogy covidos.
Pedig csak beszélgettünk 5 percet szabadtéren, rajtam maszk is volt és volt köztünk távolság is.
Nagyon elvoltam keseredve, mert heteket készültem a záró gyakorlatomra, sokat költöttem is rá.
Nem tudhatod, hogy ő neki mennyire fontos lehetett, hogy épp akkor bemenjen a munkahelyére, lehet fontos dolga volt.
Ez már régebben volt, még a tavaszi félévben év elején.
Azóta már nem haragszom, de akkor én is haragudtam, még ha nem is tehet róla.
Azonban nagy volt a csalódottságom.
Ezek azonban ilyen dolgok. Az idő mindent megszépít.
Ha barátok vagytok, majd nem fog haragudni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!