Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan lehetek hullaszálító?

Hogyan lehetek hullaszálító?

Figyelt kérdés

Jogosítványom még nincs! Hullaszállító segéd szeretnék lenni, vagy esetleg balzsamozó.

Valakinek ezt a munkát is elkell végezni mielőtt betalálnának a megmondó emberek engem.

Felvettem a kapcsolatot egy környékbeli temetkezéssel, és mondták hogy majd menjek be megbeszélni mert lehet kelleni fog ember. Ilyen egyszerű lenne? És mit csinál pontosan egy hullaszállító? Mert olvastam hogy több mindent is.

2021. aug. 28. 20:24
1 2
 11/12 NTBS ***** válasza:
Fizikai és lelkierő+ jogosítvány nem árt. Nehéz munka.
2022. márc. 29. 11:04
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem idevágó sztori, de lehet tanulságos lesz számodra, hogy tényleg ez a te "hivatásod" vagy sem.

Egyik rokonom meghalt, nyár volt 30-35 fok, pár naponta látogatta anyám, az egyik alkalommal nem nyitott ajtót, kért pótkulcsot és bement, a rokonom halott volt, és kb kétszeresére volt felpuffadva.

Jöttek a hulláért, és a szállítók nem merték megfogni....hívni kellet mást aki elviszi.

Rendesen le voltak sokkolódva, de anyám is, még úgy is hogy utólag mesélte el az egészet.

2022. márc. 29. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!