Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan lehetek hullaszálító?

Hogyan lehetek hullaszálító?

Figyelt kérdés

Jogosítványom még nincs! Hullaszállító segéd szeretnék lenni, vagy esetleg balzsamozó.

Valakinek ezt a munkát is elkell végezni mielőtt betalálnának a megmondó emberek engem.

Felvettem a kapcsolatot egy környékbeli temetkezéssel, és mondták hogy majd menjek be megbeszélni mert lehet kelleni fog ember. Ilyen egyszerű lenne? És mit csinál pontosan egy hullaszállító? Mert olvastam hogy több mindent is.

2021. aug. 28. 20:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Akkor már megtetted az első lépést.
2021. aug. 28. 20:34
 2/12 A kérdező kommentje:
Igen! Nagyon remélem hogy sikerül :) csak sajnos semmitsem lehet a neten erről olvasni..
2021. aug. 28. 20:36
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

A barátomat próbálták hullaszállítónak beszervezni.

Azt mondták neki 0-24 készenlétben kell állnia. Ez csak egy "másodállás", ami miatt mondjuk ez a készenlét dolog érdekes. Gondolom ezért nem is igazán van ilyen munkákra ember..

Jogsi kell hozzá. A feladatokat nem tudom, odáig nem jutottunk el, mert már a készenlét téma után megmondta hogy nem érdekli.

2021. aug. 28. 20:37
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

van egy magyar doku film sorozat.

az egyik epizód a hullaszállító szakmáról szólt.

az a címe-tabukról tabuk nélkül.-első rész

nézd meg.

am egyszerű fizikai munka.

mozgatni kel a-ból b-be halott emberi testeket.

általában a kórház boncterméből kell felpakolni a testet, kocsiba tenni, majd átvinni a hamvasztóba, vagy a temetőbe.

2021. aug. 28. 20:42
 5/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

3-mas! Igy elég kiábrándító tényleg.. de gondolom 3 műszakba kell dolgozni. Másképp irreális lenne

2021. aug. 28. 20:55
 6/12 anonim ***** válasza:
30%
Annyi biztos hogy nem keresnek rosszul. Mert időnként előfordul, hogy a hamvasztóba be kell tenni plusz embert okosba, amiért 1 millát szoktak fizetni.Azt felezed a hamvasztó kollégával és kész. Havi 1-2 ilyen és szerintem jók is vagytok pénzben.
2021. aug. 28. 21:06
 7/12 anonim ***** válasza:
63%

#6-os sok krimi filmet nézett. Mondjuk nem tartom kizártnak, ebben a balkáni országban, hogy megesik ilyesmi.

Azt nem tudom miért vonzódik valaki a hullák szállítása és fogdosása iránt? Mesélsz kicsit róla?

2021. aug. 29. 22:48
 8/12 A kérdező kommentje:

7-es

Tudom betegesnek hangzik, viszont ezt a munkát valakinek el kell végezni

És azt hiszem hogy nekem menne ez.. tehát munkaként tekintenék erre.. és kizárnám magamból azt hogy mit is csinálok..

2021. aug. 30. 01:03
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Temetkezési vállalatnál érdeklődj. Vidéken hullaszállítás temetés sírásást is kell végezni. És ügyelet van.Bejelentett munka.
2021. aug. 30. 12:50
 10/12 A kérdező kommentje:
Voltam bent :) a héten hívnak hogy mizu… kicsit meglepődtek hogy menni akarok :DD (18 vagyok) mondták hogy sirkovezni is kell néha.. az kemény :/
2021. aug. 30. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!