Kínos így elkezdeni a munkát?
Felvettek banki területre, aminek nagyon örülök hisz többfordulós volt az interjú. Viszont kicsit kínosnak érzem, hogy egy nem rendezett hitelkártya tartozás miatt a munkabér letiltásos papírral a kezemben kellene náluk elkezdenem dolgozni.
Valószínűleg kifognak nézni, arra alapozva hogy aki a saját pénzügyeit ilyen szarul kezeli az hogyan dolgozhat ilyen területen? Vagy csak én izgulok rá erre?
Szerintem pont nem fog érdekelni senkit :D
Gondolom nem milliós tartozásról van szó
Őszintén nem. Dolgoztam bankban, pont ilyen emberke van szükségük. A legtöbb bankban ki van adva, hogy hetente milyen termékeket kell értékesíteniük a munkatársaknak, jobb ha nem értik, hogy mit adnak el. Nincs szükségük pénzügyileg tudatos emberekre a bankoknak, mert azok visszakérdeznek vagy nem olyan jó szájízzel tudnak értékesíteni, mint akiknek fogalmuk sincs, hogy mit ajánlanak az ügyfeleknek.
Így történt az ismerősi körömben is, biztosítással kombinált devizahitelt adott el a banki munkatárs (óvónői végzettséggel), mellesleg nagy lelkesedéssel.
Másrészt, majd a saját munkahelyednek leszel idővel adósa, hitelekkel. Nem elég, hogy a munkahelyhez láncolnak majd, ha nincs megtakarításod úgysem lépsz ki. Másrészt a kamatokat is rajtad keresik majd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!