Milyen már, hogy állásinterjún azt mondtak milyen ember vagyok én, hogy nem oltatok a szüleim miatt?
Figyelt kérdés
Mondom nekik ironikusan, hogy ők be vannak oltva tehát el se kaphatják, nem? Arra már nem igen tudtak felelni.2021. aug. 25. 09:27
11/17 anonim válasza:
9-es: pont most helyezkedtem el, voltam legalább 9-10 interjún, mindegyiken megkérdezték, hogy oltva vagyok-e, sőt volt, ahol kérték is, mert októberben lesz csapatépítő, és akkor már lehet, hogy kelleni fog a védettségi mindenhova, szóval ez már teljesen elterjedt kérdés.
12/17 anonim válasza:
Az egy dolog, ha nem vagy oltva, de milyen indok már az, hogy a szüleid miatt. Ha azt válaszolok nekik, hogy sajnos volt már más oltásoknál komolyabb mellékhatás, azt még talán elfogadják. De én se adnék munkát senkinek, aki az oltásra azt mondja, hogy a szülei miatt inkább nem.
13/17 A kérdező kommentje:
Hol írtam hogy a szüleim miatt oltatok vagy nem oltatok?
Az interjúztató mondtàk, hogy ha a saját egészségem nem érdekel akkor legalább lenne bennem annyi, hogy a szüleim egészsége miatt oltatok.
Előbb olvassatok normális el.
2021. aug. 25. 11:35
14/17 A kérdező kommentje:
Nekem nem is kell a munkájuk mert azt mondták ez nem kérés volt, hanem ha lesz oltás lesz munka, ha nem akkor nem.
2021. aug. 25. 11:37
15/17 anonim válasza:
Ennyi! Sz@rni bele! Nálunk mikor felvétel volt, pont hogy az oltatlanokat vették fel, nyilván azokat akik normális hangnemben eltudták mondani miért nem oltották magukat. Az oltás megléte automatikus diszkvalifikációt jelentett.
16/17 anonim válasza:
Igazuk van. A felelőtlen embereket ki kell vetnie magából a társadalomnak. Nincs más út!! Elég volt a járványból. KELL AZ OLTÁS!!
17/17 anonim válasza:
Ne oltasd be magad ! Van olyan hely ahol nem is kérdezik. Ha meg nem kérdezik, kerülni kell ezt a témát !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!