Miért van fent a Lidl oldalán az álláshirdetés, ha ezt az üzenetet kaptam?
Tisztelt Pályázó!
Köszönjük pályázatát és érdeklődését vállalatunk és a meghirdetett munkakör iránt.
A kiválasztási folyamat során a beérkezett pályázatokat és a munkaköri elvárásokat mérlegelve, ez alkalommal másik pályázóra esett a választásunk.
Már 2 hete kaptam ezt az üzenetet, miután jelentketzem sima bolti dolgozónak. Ha találtak mást akkor miért hirdetik még mindig a munkát? Kicsit rosszul esett, hogy még csak be sem hívtak, hanem egy ilyen sablon üzenetet küldenek. Mennyire valósak ezek az álláshirdetések a Lidl karrier oldalán? Van tolongás egy vidéki üzletbe? Lenne értelme megint jelentkezni?
Én úgy tudom, hogy a Lidl messzire nem annyira jófej, mint ahogy elő van adva és a fizetés se annyi.
Mármint az órabér stimmel, csak a ledolgozott óraszám nem.
Lidlben nincs olyan hogy csak egy dolgot csinálsz, mindenhez is értened kell, mindenhez is gusztusodnak kell lennie.
Takarítás, pakolás, szemétszedés, kasszázás egymás után össze vissza folyamatosan még fel nem mondasz.
Húsdaráló cég
5.Fura engem pont ma hívtak be egy lidlbe :D
én érdekes a tescontól kapom ezt, több tescóhoz is jelentkeztem de mind elutasít, érdekes más kisbolt vagy spar-lidl mégis jelez nekem. Ez itt szerintem már kinézetre megy..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!