Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért van fent a Lidl oldalán...

Miért van fent a Lidl oldalán az álláshirdetés, ha ezt az üzenetet kaptam?

Figyelt kérdés

Tisztelt Pályázó!

Köszönjük pályázatát és érdeklődését vállalatunk és a meghirdetett munkakör iránt.

A kiválasztási folyamat során a beérkezett pályázatokat és a munkaköri elvárásokat mérlegelve, ez alkalommal másik pályázóra esett a választásunk.

Már 2 hete kaptam ezt az üzenetet, miután jelentketzem sima bolti dolgozónak. Ha találtak mást akkor miért hirdetik még mindig a munkát? Kicsit rosszul esett, hogy még csak be sem hívtak, hanem egy ilyen sablon üzenetet küldenek. Mennyire valósak ezek az álláshirdetések a Lidl karrier oldalán? Van tolongás egy vidéki üzletbe? Lenne értelme megint jelentkezni?

2021. aug. 23. 15:53
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy tudom, hogy a Lidl messzire nem annyira jófej, mint ahogy elő van adva és a fizetés se annyi.

Mármint az órabér stimmel, csak a ledolgozott óraszám nem.

2021. aug. 23. 16:00
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Már az első körben kiszelektáltak, másokat hivogatnak interjúzni valószínűleg. Semmi értelme ugyanoda még egyszer jelentkezned most.
2021. aug. 23. 16:04
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ók a legjobbak jelenleg. Válogatnak. Tapasztalt, energikus munakerőt részersítik előnyben. Ha szar az önéletrajzod, nincs tapasztalatod, akkor így jártál. Illetve érdemes lehez még nem jözvetlenül náluk, hanem munkaerős cégeken keresztül jelentkezni. Bár lidlihez lehet csak duákmunkában van ilyen.
2021. aug. 23. 16:05
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ők legalább válaszoltak. A legtöbb cég nem is válaszol.
2021. aug. 23. 16:14
 5/8 A kérdező kommentje:
Így nem lesz sosem tapasztalatom, ha nem vesznek fel. Amúgy nem tudom a pakoláshoz mit kéne tudni. Az egy pénztárgép az amit még nem használtam, de talán érettségivel ez is menni fog.
2021. aug. 23. 16:22
 6/8 nemaRendőrség ***** válasza:
76%

Lidlben nincs olyan hogy csak egy dolgot csinálsz, mindenhez is értened kell, mindenhez is gusztusodnak kell lennie.

Takarítás, pakolás, szemétszedés, kasszázás egymás után össze vissza folyamatosan még fel nem mondasz.

Húsdaráló cég

2021. aug. 23. 16:54
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

5.Fura engem pont ma hívtak be egy lidlbe :D

én érdekes a tescontól kapom ezt, több tescóhoz is jelentkeztem de mind elutasít, érdekes más kisbolt vagy spar-lidl mégis jelez nekem. Ez itt szerintem már kinézetre megy..

2021. aug. 23. 17:04
 8/8 anonim ***** válasza:
Mert ezek is linkek, mint a többség.
2021. aug. 24. 17:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!