Szoktatok bőrnaciba munkába jarni?
Figyelt kérdés
Ha igen, takarjátok a popsitokat vagy anélkül?
Ez még belefér szerintetek? Tudom hogy munkahelye válogatja, szimplan csak érdekel, hogy nálatok ez beleférne-e.
2021. aug. 18. 21:21
1/27 anonim válasza:
Miért ne férne bele? Nagyon csinos!
2/27 anonim válasza:
Én személy szerint nem ajánlanám, nem szoktam férfi vagyok.
Nem azért mert nem "csinos", csak szimplán nem feltétlen ilyesmire munkára való, bár nem tisztáztad mit dolgozol, szóval lehet tökéletes.
3/27 anonim válasza:
Egy nadrággal még nincs semmi gond. Viszont ha a seggrésznél ki van vágva, az már probléma, és valljuk be nem is túl ízléses.
4/27 anonim válasza:
Igénytelen. A leggings nem nadrág.
5/27 anonim válasza:
Nálunk ha így jelenne meg valaki az irodában akkor reflexből b@$znák ki az ablakon. És mit lehet dolgozni ezekkel a velociraptor karmokkal?
6/27 anonim válasza:
Nemhogy munkába, de sehová nem vennék fel ilyen közönséges cuccot.
7/27 anonim válasza:
Ez inkább házibuliba vagy otthonra való ruhadarab. Sztem is közönséges lenne munkahelyen.
8/27 A kérdező kommentje:
HR-es vagyok.
2021. aug. 18. 21:31
10/27 anonim válasza:
Hát ilyen ruhát még soha életemben nem láttam HR-esen. De ha nálatok ez belefér akkor ámen. Szerintem nem nyerő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!