Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy merjek ismét dolgozni és...

Hogy merjek ismét dolgozni és kilépni a félelmeimből?

Figyelt kérdés

Régóta itthon vagyok és azon vagyok hogy újra dolgozni tudjak.

Sokat rám jött ez idő alatt a depresszió, melankólia, szociális fóbiám rosszabb lett sokkal, nyilván hisz direkt kerültem az embereket, eliszoláltam magam a külvilágtól és ezek mellett mindig bemeséltem minden negatívat ami mégjobban megfélemlített. Pedig régen nem ilyen voltam, most még a lankadtság is rátett hogy ismét legyen erőm elindulni és egy közösségbe tartozni legyen bármi munka. Eddig is válogattam sokat, mert nenm tudtam eldönteni miben lennék jó és mi készítene ki. Sok lehetőséget elhalasztottam. Most ismét kaptam új lehetőséget, de nem pont olyan a munka amilyenre számítottam (emberek közötti meló ami hát jobban megfélemlít) pedig jelentkeztem olyanokra is ahol nem közvetlen kell kialakítani emberi kapcsolatokat, de ez még befutott korábbról mert volt bennem kis bátorság ami mára elszállt. Holnap lenne megbeszélés és már félek attól, hogy nem találok oda pedig ma 5x megnéztem térképen és pontosan leírtam a címet sőt hogy kit kell keresnem, meg hogy hiába mennék el a megbeszélésre utána ahogy lenne az első nap megint megfutamodnék. Pedig nagyon kellene a pénz és szeretnék cselekdni is valamit nem pedig lógni a világban. Úgy érzem a héten kapnék munkalehetőségeket máshonnan ami nem emberekkel érintett de tovább nem akarok várni és itthon is sajnos nehéz miattam. Hogy változtassak? Nem merek lépni, pedig ha az első lépést megtenném tuti már bátorsággal töltene el még ha nem is minden lenne tökéletes a munkahelyen.

2021. aug. 17. 21:55
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Neked nincs semmi.bajod csak annyi hogy, sok lehetőséged van és nem tudsz választani.Meg hát a gép előt vagy nem azzon töröd a fejed mit ezzel holnap.Probáld magad más helyébe képzelni például Bórsod-ba ahol van 2 munka lehetőség ha nem mész éhen halsz.Meg hát fiatal is vagy azt hiszed őröké élsz mert a halál távol van mint a dohányosok majd 30 év mulva meg halok nagyon messze van.Most csak az idődet pazarlód a jővöben meg lehet jó lett volna ha most dolgóznál mert lenne féretet pénzed és lehet 30 év után már lesz valami alap betegséged.Amivel munkát válalni is nehéz a lényeg akkor lenne jó amit csinálsz ha lehetne időt vásárolni de erre nincs lehetőség.A munkanélküliek ideje is értékes mivel sehol nem lehet időt vásárolni.
2021. aug. 18. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!