Hogy merjek ismét dolgozni és kilépni a félelmeimből?
Régóta itthon vagyok és azon vagyok hogy újra dolgozni tudjak.
Sokat rám jött ez idő alatt a depresszió, melankólia, szociális fóbiám rosszabb lett sokkal, nyilván hisz direkt kerültem az embereket, eliszoláltam magam a külvilágtól és ezek mellett mindig bemeséltem minden negatívat ami mégjobban megfélemlített. Pedig régen nem ilyen voltam, most még a lankadtság is rátett hogy ismét legyen erőm elindulni és egy közösségbe tartozni legyen bármi munka. Eddig is válogattam sokat, mert nenm tudtam eldönteni miben lennék jó és mi készítene ki. Sok lehetőséget elhalasztottam. Most ismét kaptam új lehetőséget, de nem pont olyan a munka amilyenre számítottam (emberek közötti meló ami hát jobban megfélemlít) pedig jelentkeztem olyanokra is ahol nem közvetlen kell kialakítani emberi kapcsolatokat, de ez még befutott korábbról mert volt bennem kis bátorság ami mára elszállt. Holnap lenne megbeszélés és már félek attól, hogy nem találok oda pedig ma 5x megnéztem térképen és pontosan leírtam a címet sőt hogy kit kell keresnem, meg hogy hiába mennék el a megbeszélésre utána ahogy lenne az első nap megint megfutamodnék. Pedig nagyon kellene a pénz és szeretnék cselekdni is valamit nem pedig lógni a világban. Úgy érzem a héten kapnék munkalehetőségeket máshonnan ami nem emberekkel érintett de tovább nem akarok várni és itthon is sajnos nehéz miattam. Hogy változtassak? Nem merek lépni, pedig ha az első lépést megtenném tuti már bátorsággal töltene el még ha nem is minden lenne tökéletes a munkahelyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!