Ez nem lenne korrekt lépés? Ajánlat elfogadása után visszalépés.
Figyelt kérdés
Nagyon gyorsan kellett döntenem egy munkaajánlat kapcsán, így nem volt időm átrágni rendesen a dolgot. Az ajánlatra igent mondtam, de nem kötöttünk szerződést még, így szeretnék visszalépni. Lehet e ebből hátrányom, vagy még ez így rendben van?2021. aug. 17. 18:29
1/7 anonim válasza:
Amíg nincs szerződés megteheted. Lehet, hogy nem korrekt, de a te életedről van szó. Ne rontsd el csak azért, hogy minden maradjon békés. Max megemlegetnek. És? Ezzel ne foglalkozz. Ha van jobb döntés és nincs aláírva akkor hajrá.
2/7 anonim válasza:
Szerződés után is bármikor, egyik napról a másikra visszaléphetsz a próbaidő alatt.
3/7 anonim válasza:
Visszalephetsz. Te jól döntöttél. Én fordítva jártam. Nem fogadtam el utána viszont még egy esély nem volt sajnos. :(Amit azóta is bánok.
4/7 anonim válasza:
Szóval azt akartam ezzel mondani, hogy én sajnos gyorsan mondtam nemet ez sokkal rosszabb volt. Utolsó vok.
5/7 anonim válasza:
Sőt még próbaidő alatt is azonnal felállhatsz, úgy hogy alá is írtad a szerződést.
Más kérdés, hogy annál a cégnél elvágod magad egy időre (Ha emlékeznek majd rád)
6/7 anonim válasza:
Persze, megteheted. Sürgetve erezteď magad, de alapos atgondolás után mashogyan latod. -ez teljesen emberi és normális.
7/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a válaszokat, visszamondtam az ajanlatot. Szerintem amugy fura, hogy alig 1 munkanapot adtak a valasz eldontesere, de mindegy igazából, gondolom nagyon kellett az ember :)
2021. aug. 22. 22:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!