Szerintetek gáz, hogy ha valakit felvettek, de az a valaki meggondolta magát közben és mégsem szeretne ott dolgozni ezért visszalép?
megmondhatod visszajelzésnek, hogy máshova vettem fel.
nem kell bonyolítani...
22F
Nem gáz, én már aláírtam a szerződéseket, amikor azt mondtam, hogy kösz, inkább mégsem. A beosztást csak a szerződés aláírása után kaptam meg, és ez úgy már nem nagyon tetszett. Amikor rákérdezgettem, előtte a dolgokra, nem mondtak semmit, mondván, hogy majd meg fogjuk tudni.
Én tuti nem gyötröm magam, azért mert ők nem képesek tájékoztatni időben.
Nem gáz.
Felhívod őket vagy írsz egy e-mailt,hogy kaptál jobb állás ajánlatot (még ha ez nem így van akkor is) és köszönöd szépen,de így már nem aktuális.
Nekem is volt olyan,hogy egyszerre 2 helyre jelentkeztem és az egyikhez felvettek, dolgoztam 5 napja mire vissza hívtak,hogy rám esett a választás és szeretnék megírni a szerződést. Mondtam,hogy már nem aktuális,mert időközben találtam munkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!