Friss érettségivel milyen munkát tudok csinálni?
Figyelt kérdés
Gyorséttermi melót ne írjatok.2021. aug. 15. 21:57
1/5 anonim válasza:
Hát pedig ennyi infóval,kb.csak azt lehetne írni,meg a gyártósort.
De ha esetleg leírnád,hogy milyen az érettségid,van-e emellett szakmád is és a céljaidat, érdeklődési körödet is megfogalmaznád,akkor tudnánk segíteni
;)
2/5 anonim válasza:
Esetleg valami egyszerű irodai adminisztratív munkát is kifoghatsz, ha szerencséd van. Arra azért készülj fel, hogy nem fognak utánad kapkodni és a fizetés se a legjobb a legtöbb helyen. Saját tapasztalat, több ilyen helyen is dolgoztam egyetem előtt/alatt.
3/5 A kérdező kommentje:
Szakmám nincs, de szívesen tanulok újra, legyen szó szakmáról vagy valami tanfolyamról. Bármilyen munkára nyitott vagyok egyébként, az egyetlen hátrány, hogy nyilván nincs akkora fizikai erőm, mint a férfiaknak.
2021. aug. 15. 22:10
4/5 anonim válasza:
Szóval akkor gimnáziumba tanultál és esetleg továbbtanulási ambícióid nincsenek?
5/5 anonim válasza:
Én értékesïteni mentem
Ha jó vagy 300k+
Ha közepes 240
Elején még ha nem értedz az értékesíteni valódrok én esetemben ez elektronika neked lehet h biztositás lenne az első sok mindent értákesíthetsz
akkor 200 a kezdö
Alapbér jutalékkal.
Banki munkákba ne ugorj bele :)
24/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!