Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Van itt olyan aki fiatal de...

Van itt olyan aki fiatal de három műszakban dolgozik?

Figyelt kérdés

Hogy bírjátok és mennyire volt nehéz megszokni?

Én eddig csak 2-ben dolgoztam de a 3 műszaktól az éjszakás miatt félek.

Sosem dolgoztam még este főleg nem sokat közlekedtem este sem.

A délutános az ami szar lehet, mert ott keveset tud aludni az ember, délután megy este fele végez és alszik kicsit de ha még az utazás is van..

Az esti meg este mész ugye, és hajnalban végzel azaz egyből aludhatsz is el, mert este fele megint kelhetsz. Nagyon fura lesz ezt megszokni.

De más lehetőségem most jelenleg nincs és már elfogyott a pénzem is.

Több időt meg nem akarok várni a várakozással.

Ez még olyan munka is ami legalább érdekel és foglalkoztat, teljesen új terület.

2021. aug. 14. 10:42
1 2
 11/12 AstridOdegard válasza:

két nap munka, két nap szabad és így tovább, napi 12 órában (06-18), egy fél órás szünettel..

ami fárasztóbb, hogy reggel 03:30-kor kelek és 20:15-re érek haza

30/N

2021. aug. 18. 10:34
 12/12 anonim ***** válasza:
Most lehet, hogy sokan kiakadnak, de én 20 évesként az éjszakázást szeretem a legjobban. Számomra a délelőttös a legrosszabb, mert éjfél előtt úgysem tudok lefeküdni, utána meg korán kell kelni. Szóval lényegében jó, ha akkor alszok kb. 4 órát. És akkor egész délután fáradt vagyok. A délutános váltásra rámegy az egész nap. Viszont, ha éjszaka megyek, reggel nagyon jól tudok aludni, és az egész délután az enyém. Szóval ezért nekem az éjszaka a legjobb, és akkor nem is vagyok fáradt. Mindig megiszom egy pohár forrócsokit is, és úgy még jobb. A sok kávét a gyomrom nem bírta. c:
2021. szept. 13. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!