Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Dolgozzak havi bruttó 40 ezer...

Dolgozzak havi bruttó 40 ezer forintért?

Figyelt kérdés
Nemzeti kapcsolatos iroda, 9-11-ig, havi 40 óra. Angol tudás kell csak, végig irodában végezendő munka (ritkán kiküldetés). Bruttó 1000 ft/óra. Megéri?

2021. aug. 11. 14:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
59%

#8 havi 40 000 bruttó az 160 000 nettó? XDDDDDDDDDDDDDD(ikszdé)XDDDD

Egyébként max akkor ha későbbiekben hasznát látod az itt szerzett tapasztalatnak a munkád során.

2021. aug. 11. 14:58
 12/17 A kérdező kommentje:
Havi 40, nem heti. Mivel naponta 2 óra (9-11), ami heti 10 óra.
2021. aug. 11. 15:10
 13/17 anonim ***** válasza:
88%
Azért amihez nyelvtudás kell, nehogy már br. 1000 Ft-os órabérben legyen! Annyiért legyen árufeltöltés a teszkóban, amire analfabéta is alkalmas lenne.
2021. aug. 11. 15:14
 14/17 A kérdező kommentje:
Akkora munkahelyhiány van itt a semmi közepén vidéken (a legözelebbi nagyváros is 1 óra kocsiútra van), hogy az egyetem megengedheti magának hogy ennyiért alkalmazzon diákokat, mivel minden árufeltöltő vagy gyorséttermi munka tele van. Nagyon sok a munkanélküli, mert nincs munkahely. Persze, hogy minimálbér alatt alkalmaznak nyelvvizsgával rendelkező diákokat.
2021. aug. 11. 15:20
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem amúgy nem feltétlenül rossz, mert legalább a munkaidő vállalható egyetem mellett, irodai munkáról van szó és, ha jól értem nem a megélhetésedet kellene finanszíroznod. Persze, a fizetést tekintve nem éri meg, de nekem egyetemistaként soha nem ez volt a szempont, mert gyakorlatilag nem engedhettem meg magamnak, hogy ez szempont legyen… Nekem eddig nem sok beleszólásom volt az órarendembe és általában a hét minden napjára jutott legalább egy órám, max. egy hétköznap volt esetleg szabad. Valamint olyan szakra járok, ahol a szorgalmi időszakban is folyamatosan készülni kell, nem csak a vizsgákra vagy zh-kra. Na most emellé nem nagyon tudnék sok mindent bevállalni, hiszen ezeknél az állásoknál általában heti 20 óra a minimum, heti 3-4 nap, átlag munkaidőben stb., ami pedig már ennél rugalmasabb az pedig nem ez a kategória, hanem inkább fizikai munka, vendéglátás stb. Engem a szüleim tartanak el, szóval a diákmunkából szerzett pénz tulajdonképpen csak zsebpénz gyanánt szolgál. Úgyhogy nekem egy ilyen lehetőség akár még tetszene is, mert beilleszthető az időbeosztásomba, irodai munka és lenne lehetőségem használni a nyelvtudásom is.
2021. aug. 11. 15:27
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is a 15-ös válaszolóval értek egyet. Ez naponta nem sok időt vesz el. Igaz nem is sokat fizetnek, de tapasztalatnak nem biztos, hogy rossz. Nem tűnik megerőltetőnek sem. Lesz egy kis saját pénzed. Nyelvtudásod tudod használni, ami hasznos. Max ha kipróbálod és nem tetszik, otthagyod. Mit veszíthetsz?
2021. aug. 11. 17:29
 17/17 anonim ***** válasza:
57%

1000 bruttó nevetségesen kevés, pláne ha nem valami pofonegyszerű dologról van szó.

Egy meki is legalább 1000 nettót ad.

2021. aug. 12. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!