A Trenkwalder szerint idézem " Közölték: az 1250 forint alatti órabér már az ország egyetlen pontjára sem jellemző „? Na akkor jöjjenek hozzánk! 1062 ft bruttó órabér
Bírom az ilyet:"A munkaerő-kölcsönzéssel és -közvetítéssel foglalkozó Trenkwalder csaknem 7 ezer munkavállaló béradatait dolgozta fel. Közölték: az 1250 forint alatti órabér már az ország egyetlen pontjára sem jellemző, „
Na jöjjenek hozzánk. 170.000 bruttós bérek, ami a havi 160 órára leosztva 1062 ft-os BRUTTÓ ÓRABÉR!!
nem nettó!!
Tesék lehet jönni. Budapest.
És ezek SZÁMOK nincs rajtuk mit vitatni.
"Szerintem ők szopatós cég. Behívnak állásokra, de fix hogy nem vesznek fel,"
ITT DOLGOZOM. Nem vesznek fel... ITT VAGYOK.
KB 30 másikkal együtt.
"ITT DOLGOZOM. Nem vesznek fel... ITT VAGYOK."
Az adott válasz nem a munkahelyedről szólt, hanem a Trenkwalderről. És akkor ne csodálkozzunk szerintem ha a "nem jellemző" kategóriában dolgoztok :)
szerintem ez a trenkwalder felmrérés úgy készült mint amikor anno egyetemistaként a HÖK irodán diplomás pályakövetést végeztünk kérdőívek alapján és azon töltött kérdőíveket amelyek arról szóltak hogy valaki a diplomájával nem tudott elhelyezkedni, azokat rögtön kukáztuk.
így kijött hogy a végzés utén max fél évvel közel 100% el tudott helyezkedni.....
ja. csak közben a kuka meg tele volt olyanokkal akik meg nem...
hát így könnyű!
Néhány napja még egyetemista is voltál:
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__tanarok-iskolatarsak..
Nem tudom mire jó ez a sok kamuzás már évek óta, de remélem fizetnek neked érte, és nem csak flúgos vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!