Ha valaki alapjában véve nem szeret dolgozni egy munkahelyen, akkor az előbb-utóbb mindenképp meg fog látszani rajta?
Figyelt kérdés
Esetemben arról van szó, hogy a fizetés elég jó, de a munka viszont kemény és stresszes (Étterem konyhájában mosogatás napi 12-13 órában.) Igyekszem mindenkinek tiszteletet mutatni, és alapjában véve ők is normálisak velem. A feladatomat is igyekszem ellátni, ahogy kell. Szeretni viszont nem szeretek itt dolgozni, legbelül mindig alig várom a munka végét és a szabadnapokat. Általában elég csöndes vagyok, párszor már megjegyezték, hogy szomorúnak látszom, minden rendben van-e. Vajon sejthetik, hogy igazából nem szeretek itt dolgozni, és ha adódik jobb lehetőség (kevésbé hajtós munka) legalább ugyanennyi fizuért, akkor váltani fogok?2021. aug. 6. 09:53
11/12 A kérdező kommentje:
10: 39/F vagyok, azt nem írtam. Persze így sem tervezem életem végéig ezt csinálni.
Most amúgy szabin vagyok, a vakációm előtti utolsó munkanapon ért egy kisebb baleset, ami ha nem is drasztikusan, de némileg belevariált a vakációs programokba. Feltételezem, így, miután visszamegyek, még jobban meg fog látszani, hogy nem szeretek ott dolgozni.
2021. aug. 24. 16:52
12/12 Senior Séf válasza:
" nem szeretek itt dolgozni, legbelül mindig alig várom a munka végét és a szabadnapokat."
Mutass nekem valakit, aki szeret mosogatni. Főleg napi 12 órában!
Igen, meglátszik rajtad, de ezt normális ember nem róhatja fel neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!