Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Elvállalnátok egy jól fizető...

Elvállalnátok egy jól fizető munkahelyet, ha az odaút csak kocsival tehető meg, és az út nagyon rossz minőségű?

Figyelt kérdés

A jelenlegi munkahelyemnél 90.000 forinttal többet kapnék a másik helyen, de az út nagyon rossz, nagyon kátús, nagyon keskeny, és nagyon kanyargós erdei út, 30km-eren keresztül.

Mivel ismerem a környéket tudom, hogy nem nagyon szokták az utat sózni, és tisztítani adott esetben, mert két sima személyautó is csak akkor fér el rajta, ha mind a kettő félrehúzódik.

Bízok a vezetési képességeimben, viszont egy ilyen úton, már csak a kátyúk miatt se szívesen utaznék naponta.

2021. aug. 5. 12:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ha ezen felül még állják a munkábajárás költségeit (üzemanyag + kopás), akkor oké. Ha nem,akkor a 90 ezer az kevés lesz az autó + utazásidőt beleszémítva.
2021. aug. 5. 16:04
 12/13 anonim ***** válasza:
Én elvállalnám🤷‍♂️ Amekkora szerencsém van, ha nem tenném akkor 2 hét múlva elkezdenék felújítani az utat, én meg bosszankodnék....
2021. aug. 6. 12:43
 13/13 anonim ***** válasza:

[link]

Problem solved.

2021. aug. 9. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!