Szerintetek 185000 ft +cafeteria mennyire rossz vidéki városba irodai munkáért?
Figyelt kérdés
2021. jún. 20. 11:04
1/26 A kérdező kommentje:
Nettó
2021. jún. 20. 11:04
2/26 anonim válasza:
Teljesen jó.
Bár függ attól is, hogy vidéken belül hol és mit takar az irodai munka.
De szerintem ez rendben van.
3/26 anonim válasza:
Szerintem ez jónak számít vidéken bőven.
4/26 anonim válasza:
Jó, pár év tapasztalat után meg kereshetsz még jobbat. Sok helyen 3-5 év munkatapasztalatot várnak el beugrónak, de jobb fizuért. Nyelvtudáson dolgozz, ha nem jó és hajrá. Ez remek ugródeszka.
5/26 Metionin válasza:
Jónak számít ha nem várnak el semmi különös képességet (pl. angol mellett plusz egy-két más nyelv folyékonyan, bizonyos programok, szoftverek ismerete stb.).
6/26 anonim válasza:
Nagyon nem mindegy milyen munkakör.
Sokan szeretik elintézni annyival, hogy iroda, akkor már biztos valami nagy feladat.
Adatrögzítésért, fénymásolásért bőven jó
7/26 anonim válasza:
Nekem akármelyik ismerősöm megtudta, hogy 180 nettót keresek szintén vidéki városban irodai munkáért, mindig elszörnyülködnek és azt mondják ez az éhenhaláshoz elég. Meg nem értik, hogy lehet ennyiért dolgozni.
8/26 anonim válasza:
Én is ennyit keresek, de önálló élethez ez édeskevés.. persze aktákat tologatni meg kávézgatásért meg sok is.
9/26 A kérdező kommentje:
közműcégnél lenne a munka, kell 1-2 programot ismerni alapszinten Miskolcon
2021. jún. 20. 12:13
10/26 anonim válasza:
Én mondjuk egyedül vagyok alkalmazott és én viszem az irodát. Irányítom a fiúkat akik kint vannak, ügyfelekkel tartom a kapcsolatot. Intézek nekik mindent amit kell. Már a főnök jó ideje meg sem mondja nekem mit csináljak. Magamnak osztom be az időm. Nem mindenki aktát tologat csak meg kávézik...
(7-es voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!