Szerintetek 185000 ft +cafeteria mennyire rossz vidéki városba irodai munkáért?
Figyelt kérdés
2021. jún. 20. 11:04
11/26 anonim válasza:
9 Kezdésnek jó pláne ha még otthon laksz. 3 év múlva költözz Pestre 3 év tapasztalattal. Addig meg hajtsd a nyelvet.
12/26 A kérdező kommentje:
Igen, szakmai angolra gyúrok
2021. jún. 20. 12:36
14/26 anonim válasza:
Budapesten 2 szakirányú diplomával lassan 20 éve a pályán szellemi munkakörben (röviden:iroda) 150 a nettóm.
15/26 anonim válasza:
#14 Akkor valamit nagyon nem jól csinálsz. Már junior pozíciók is 200 fölött kezdődnek.
16/26 anonim válasza:
"Már junior pozíciók is 200 fölött kezdődnek."
gyere el és mondd el ezt a főnökömnek. A könnyekig meghatódik majd és 10 évre visszamenőleg emel majd nekem, ha megtudja a te szuper bölcsességedet.
Megbeszéltük? Jössz?
Ja és halkan szólok: állami munkáltató...
17/26 anonim válasza:
" és a világért sem fogsz váltani."
Nem létezik az a munka amiért én váltanék, hacsak az az új munka nem ad nekem évi 46 nap fizetett szabit.
Maradjunk ennyiben.
18/26 anonim válasza:
16 Elárulok egy titkot: nem egy helyben kell ülni és panaszkodni. Ha nem tetszik, váltasz. Nem agy te fa, nem gyökereztél oda.
19/26 anonim válasza:
A lehetőségeidtől és az igényeidtől függ. Gucciban feszengéshez kevés, elindítani egy karriert, szerintem jó
20/26 anonim válasza:
#18: Ezesetben el kell fogadni, hogy ennyit keresel és nem sírni miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!