Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen alapvető kérdéseket...

Milyen alapvető kérdéseket szoktak eladói munka "interjún" kérdezni?

Figyelt kérdés

Azért adódott a kérdés, mert régi munkahelyemről eljöttem és vissza sajnos már nem mehetek oda, (elszúrtam pár dolgot és már nem kérnek belőlem ott..meg történt egy s más de imádtam azért) ezért új munkahely után nézek és mivel ebben van tapasztalatom így eladói, élelmiszerbolti munkák után nézelődök és szeretnék előtte begyakorolni szövegeket esetleges kérdésekre, hogy azért szimpatikus legyek. Mert egy interjún nem voltam meggyőző és olyanokat mondhattam ami nem tetszett neki lehet. Szóval nem mindenhol szoktak kérdezni de azért ez bolt válogatja. Előző munkahelyemnél szinte semmi komoly kérdés nem volt mégis felvettek tapasztalat nélkül úgy, hogy épp iskolából jöttem ki. Ilyen kérdésekre gondoltam mint:

-Mik szoktak lenni egy eladó feladatai elsőrorban, mit tud elképzelni?

-Problémás vevőknél mi lenne a megoldás?

-Pénztárgép kezelése gondot okozna önnek ha még nem volt kasszában?

(amúgy félek a pénztártól de ha többször megmutatnák nem lenne gond)

És ami még nektek eszetekbe jut esetleg.

Meg hogy viselkedjek, mint megfelelő testtartás, szemkontaktust meddig szabad tartani? Hányszor illik hümmögni és bólogatni amikor az interjúztató beszél és ezt a megértésre csinálod?

Tudom, nem kéne ennyire túlagyalnom de olyan rég nem találok állást és szeretném ha valahova felvennének, nem álommeló igaz de ez olyan amiben mégis jó voltam. Milyen ruhában illik megjelenni ilyenkor? Gondolom hogy a fekete-fehér iskolai ünneplő már ciki de úgy mégsem tartom helyesnek ha sima utcai ruhában megyek be még ha bolt akkor is, pl.én ugyan nem vagyok szoknya vagy egyberuha stílus de sötét farmer csinosabb blúz összeállításhoz kéne ötlet? Fülbevaló, nyaklánc, kis parfüm esetleg?

Konkrétan úgy nézek, hogy árufeltöltős-eladó az eladó így nagy címszóban megemlítve de sima árufeltöltős melókat már nehezen találok sajna.

Bocs ha hosszú, de örülnék ha nem kigúnyolnátok hanem segítenétek a válaszotokkal aki esetleg szintén hasonló munkakörben dolgozik.

2021. aug. 4. 00:03
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
10.ahol sokat voltam boltban az kicsi hát közepes de nem sok minden van amúgy. korábban ahol voltam ott az nagyobb volt és ott mindig volt munka szinte első nap rámtoltak sok mindent de azt ott hagytam valamiért, ott is volt néha hogy nem tallátam hirtelen magamnak feladatot szóval ez nem bolt mérettől függ lehet nem áll rá a szemem :/ pedig az elején mikor betanítottak jó volt
2021. aug. 4. 02:34
 12/12 anonim ***** válasza:
Mi lett végül?
2021. aug. 11. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!