Melyek azok a munkák/munkatevékenységek,ahol a legkevesebb,legminimálisabb erőbefektetés van?
Miért írja mindenki azt, hogy őr? Én bizottsági őr vagyok, 24 órázok egy gyárban, mi papírozunk, mi rögzítjük a táppénzt, mi beszélünk a kaminosokkal, mi dokumentàljuk a hozott/vitt àrut, személyt léptetünk be, ellenőrzünk(kamiont, és dolgozókat is), kamiont fotózunk, aztán éjszaka járőrözni kell folyamatosan, ha nincs termelés akkor egész nap.
Abszolút nem olyan a munka, hogy befekszünk dögleni, és kész. Volt nyilván keményebb munkám, de azért nem mondható el az, hogy az egész nap fekvésből/alvàsból áll. Nyugodtan ki lehet próbálni bárkinek a 24 óràzàst, van felvétel nálunk!
Biztonsági őr*
Teher- és személy porta is van egyébként, mindkettőt nekünk kell kezelni. De rohangàljunk ki kaput nyitogatni, hozzánk fut be minden hívás, mi fogadjuk a vállakozókat, szerelőket, aztán mi hozunk meg olyan döntéseket, hogy xy raktárba melyik kamion mikor menjen, stb. Sokszor 24 óra munka után vissza kell menni másnap 12 óràzni. Van ismerősöm, rendezvénybiztosítàst szokott végezni, ő meg kb egész nap pakol, öt perce nincs megállni.
15, pont múlt héten beszélgettem egy vidéki, eldugott tourinform irodában dolgozó barátommal. :D igen, mondta, hogy sokszor üres az iroda, de náluk amikor épp nem volt senki, vagy üres járat volt a szezonban, akkor projekteken dolgoztatták, és soha nem hagyták unatkozni. Mesélte, hogy volt, hogy 3 ember munkáját csinálta az irodában, ki se látszott a határidős munkából, és akkor még egy külföldi csoport is beesett neki egész napra.
Nem egyszerű ez sem, ráadásul pánikbeteg lett, és szakorvos beszélte rá 1 évnyi szorongásos stressz után, hogy váltson munkát.
Szóval ezek után nem merném nyugis munkahelynek ajánlani. Még egyszer megemlítem: vidéki kisváros, eldugott zugban lévő inform...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!