Jó postásként dolgozni?
Hát nem tudom,mert nekem nincs tapasztalatom benne.De ha csak logikusan gondolkodsz reggel fel kell venned a munkát a postán.Ahol emberekkel kell érintkezned.Valószínű nem sok időt.Aztán mehetsz utadra.De egyrészt ki vagy téve az időjárás körülményeinek.(Nyár-tél,eső,hó,fagy)
Másrészt pedig a postásokat általában ismerik az emberek.Rengeteg az unatkozó,magányos ember,aki épp csak arra vár hogy elkapja a postást egy jó kis beszélgetésre.
Menj el inkább portaszolgálatra valahova! Ott kényelmesen ücsöröghetsz többnyire egy helyben - de ott is kell emberekkel érintkezned és elképzelhető, hogy stresszes helyzeteket kell kezelned.
Ne számíts olyanra, hogy nem vagy kitéve soha semmilyen negatív élmény lehetőségének! Az élet ilyen, ezt valahogy el kell fogadni tudni.
Ui: a kollégákhoz nem kell túl sok szót szólnod - én sem vagyok minden esetben beszédes, csak a legeslegszükségesebb tennivalókat kommunikálom. Ideig-óráig ki lehet bírni a kellemetlen megjegyzéseket is.
Folyton kiabálni kell ha valaki nem jön ki
Én egy napig nem lennék postás
Inkább melózok egy gyárban
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!