Meleg vagy inkább egy hideg helyen dolgoznátok?
Én jelenleg egy extra meleg helyen dolgozok. Snacket készítünk.
A munkával nincs semmi baj, szeretem csinálni, na de amikor eljön a nyár..
Már az öltözőben is meleg van.
Hosszú nadrágban kell dolgoznunk, gondolhatjátok. Póló az lehet.
Ahogy bemegyünk a munkaterületre = pokol.
Ezt úgy képzeljétek el, hogy ülök/állok és folyik a víz a pofámról, hátamról, hasamról, lábamról, nyakamról és onnan is ahonnan nem kéne.
Kedden lemértük hány fok van bent. Kint volt 37 fok, bent 44:D
Az ebédlőben 23 van a klíma miatt, de többen is megfáztak már. Kicsit meredek 44 fokról bemenni a 23 fokba.
Ti inkább meleg helyen dolgoznátok vagy inkább hideg helyen?
Én egy hideg helyen. A hideg ellen fel tudok öltözni, de a meleg ellen már mit vegyek le magamról?
Sokan imádják a meleget, de ha ilyen helyen kéne dolgozniuk egyből megutálnák. Nem egyszer ájult el már munkatársam a meleg miatt és stb.
Inkább hideg, mert melegben rosszul lennék, nálatok 2-3 óra alatt és minden nap. A hideg ellen lehet védekezni.
Vannak fenntartásaim, hogy lehet-e felsőlégúti fertőzést kapbi hideg miatt (alapvetően nem a hidegtől leszünk náthásak, a téli időszak is sok más ok miatt kedvez a nátha terjedésének), ettől függetlenül brutálisnak tartom a 44 fok után a 23-at és egyéb okokból nem egészséges. Legalább ezért tudnátok tenni fizikailag is - tudom, nem rajtatok múlik. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!