40 evig egy munkahelyen jó szerintetek? Ha amugy alapból nem szeret ott dolgozni az illető.
Figyelt kérdés
2021. júl. 29. 12:24
11/20 anonim válasza:
Hát, én nem unatkoznék munka nélkül, abból van bőven itthon is. Vannak hobbijaim is és száz egyéb dolog, ami élvezetesebb a munkánál. Ha egymilliárdot hozzámvágnának, még kevésbé unatkoznék. Nem értem azokat, akiket csak a munka köt le.
12/20 anonim válasza:
#9: Senki nem talált ki olyat, hogy 40 évig dolgozni KELL. Nem kötelező. Csak hát valamiből élni kell.
Abban igazad van, hogy rosszul fizető helyen, rossz körülmények között borzasztó lenne végigdolgozni ennyit. De ha valaki olyan helyen van, ahol jól érzi magát, szereti csiálni, ért is hozzá és legalább viszonylag jól is fizetnek, akkor sokkal jobb ottmaradni. Biztonságot adhat.
13/20 anonim válasza:
Kinek hogy...lehet még olyan munkahelyen se jó ahol szeret valaki
14/20 anonim válasza:
Sokan a munkahelyen is unatkoznak, egy idő után monotonná válik minden.
15/20 anonim válasza:
Ez már nem a szocializmus, kivéve ha visszahozzák a kényszermunkatábort.
16/20 anonim válasza:
A saját hobbimat sem szeretném napi 8 órában csinálni
18/20 anonim válasza:
Akkor az nem is a te igazi hobbid. Nekem több is van. Van, amivel havonta pár órát foglalkozom, és annyi elég, de van olyan is, amiből a 16 óra is kevés. Az egyik ilyet választottam a munkámnak. Ennek már 7 éve, ezen kívül még itthon is szoktam vele foglalkozni, és nem untam meg.
19/20 anonim válasza:
Szeretek zongorázni, de nem csinálnám napi 8 órában. Ami jólesik, az az 1-max 2 óra naponta. Nem egészséges annyit ülni, mindent mértékkel kell csinálni. Továbbá szeretek nyelveket tanulni. Most épp 3-at tanulok egyszerre. Az igaz hogy eltelik vele az idő. Most épp ráérek, így kb. minden nyelvre 1 órát fordítok, a fontosabbra mondjuk 2-t. Én csak azt írtam hogy nem tudnám szünet nélkül nappi 8 órában nyomni. A tanulások között tartok szüneteket, elintézem pl. az itthoni tennivalókat. De a munkahelyen csak egy 30 perces ebédszünet szokott lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!