Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Egy munkahelyen miért foglalko...

Egy munkahelyen miért foglalkoznak azzal, hogy van e barátnőm?

Figyelt kérdés
Nincs barátnőm, teljesen le vannak döbbenve a munkahelyen emiatt... Miért foglalkoznak ezzel egy munkahelyen? Volt hogy arra is céloztak, hogy esetleg meleg vagyok-e...

2021. júl. 25. 15:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
42%
Miért fáj válaszolni? Legtöbb esetben szimpla érdkelődés van mögötte. A munkahelyeden töltöd a fél életed, nem jobb, ha kialakul ott is egy közösség?
2021. júl. 26. 06:34
 12/19 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem ebben alapból semmi rossz nincs.

Azt, hogy nekem miért nincs barátnőm, azt nem kötöm az emberek orrára, bár a rutinosabb csajozók sejtik, a csajok meg nyilván érzik: nincs semmi szexuális vonzerőm. De ez nem munkahelyk téma.

Válaszolsz, hogy nincs barátnőd, "még nem találtad meg az igazit", aztán továbbmész. Szerintem érdemes a munkahelyen beszélgetni, mert végülis tényleg a fél életedet ott töltöd.

Persze azt megértem, hogy ha pl gyárban dolgozol, és a szomszéd Lakatos Rikárdóval nem szeretnél beszélni.

F

2021. júl. 26. 06:55
 13/19 anonim ***** válasza:
78%
Mondd azt, hogy van. Onnantól úgysem fogja őket érdekelni a téma (tapasztalat).
2021. júl. 26. 10:38
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
13: Akkor meg tudni akarják, hogy hívják, hogy jöttetek össze, kérik, hogy mutass róla képet, meg ilyenek.
2021. júl. 26. 10:55
 15/19 anonim ***** válasza:
38%
Mert eddig terjed az érdeklődésük. A 19. századi orosz regények, vagy az olasz operák nem érdeklik őket.
2021. júl. 26. 13:55
 16/19 anonim ***** válasza:
24%
#15 Mi a francnak érdekelje őket? Szerinted diplomások közül hányat érdekel? Idióta..
2021. júl. 26. 19:41
 17/19 anonim ***** válasza:
41%

"A 19. századi orosz regények"

A KEDVENCEM az orosz realizmus, a Holt lelek, az Ivan Iljics halála... stb.

Tessék. Egy diplomás (műszaki) akit kifejezetten érdekel az orosz (és nem a szovjet ) irodalom.

Na?

2021. júl. 26. 21:46
 18/19 anonim ***** válasza:
87%

16-os:

Mi ez az előítélet? Csak a diplomásokat érdekelheti a művészet?

2021. júl. 26. 22:23
 19/19 anonim ***** válasza:
87%
Kérdező, és van csajod? :D
2021. júl. 27. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!