Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan küzdjem le a stresszelé...

Hogyan küzdjem le a stresszelésemet, egy bizonyos ember előtt?

Figyelt kérdés

Mikor a fő vezető is beáll a munkahelyen dolgozni, (ritka alkalmak egyike) mindig nagyon izgulok, h na most bizonyítanom kell. De ennyire mint ma még egyszer sem rontottam el soha. Ma volt a lehető legrosszabb vele. Eddig vmikor tudtam jól teljesíteni, de már nem. És sztem semmi nem változhatott, olyan nagy mértékben.

Na szóval, hogyan tudok össze szedettebb lenni, h legalább a legegyszerűbb dolgokat meg tudjam csinálni? 😆

2021. júl. 24. 20:45
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
A bugyika atazik mar annyira, hogy magatol lejon, mikor meglatod a fonokot avagy a "fő" "vezetőt"-t?
2021. júl. 24. 21:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Egyszeruen, kezeld ugy agyban, mint barmelyik random kollegat, es vagy embert, vonatkoztass el a szemelyetol es az adott feladatra csak a szokasos modon figyelj !
2021. júl. 24. 21:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Vedd figyelembe, hogy ő is csak egy ember.
2021. júl. 24. 21:33
 4/5 anonim ***** válasza:
#2 Az oké, hogy kezelje úgy az ágyban, de a kérdezőt az érdekli, hogy a munkahelyén hogy kezelje :D
2021. júl. 25. 01:54
 5/5 A kérdező kommentje:

Nem a vonzalomról van itt szó 😂

Hanem, h kell az előre léptetés talpnyalás nélkül 😆

Eddig meg volt a jó munka, csak nem tudom, hogyan. XD

2021. júl. 25. 07:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!