A kérdező szavazást indított:
Havi 150-200 ezer Ft nettó fizetés olyan munkáért, amit nagyon szeretek csinálni.
Havi 200 ezer Ft feletti nettó fizetés olyan munkáért, amit nem nagyon szeretek csinálni.
42 szavazat
1/4 anonim válasza:
Ez a munka jellegétől is függ, illetve mennyi ideig kell csinálni. 150-200 ezer forint pl Budapesten olyan hogy az élethez kevés a halálhoz meg sok. Ide már inkább 300 ezer Ft kell.
2/4 anonim válasza:
Most mennyiről is beszélünk? Havi 30-40 ezer Ft-al több?
Ha úgy mész be minden nap hogy gyomorideged van akkor hiába több a pénz.
3/4 anonim válasza:
Havi 150-200k, és mellette másodàllàs. Jelenleg ebben vagyok, és már keresem a másodmelóm. Nem lesz gond, három szakmám van, fogok valamit találni.
4/4 anonim válasza:
Minden tiszteletem annak aki másodállást vállal.
Én gyárban dolgozok, kb 4kor kelek reggel, 15 óra mire hazaérek. Egyszerűen fárasztó is lenne még mást dolgozni de nem is nagyon van olyan hely ahova mondjuk 4 órára keresnének valakit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!