Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A beosztottam úgy büntet,...

A beosztottam úgy büntet, hogy csak spanyolul beszél hozzám. Erre mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
2021. júl. 21. 21:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
88%

"Ez egy anonim oldal, ezért írom, szerintem a főnök dugja."

Így viszont elég szívás a történet.

2021. júl. 21. 21:41
 12/17 A kérdező kommentje:
Vékony, csinos, 25 éves. 10 év múlva megcsúnyul.
2021. júl. 21. 21:42
 13/17 anonim ***** válasza:
88%
Tehát megkaptuk a tipikus semmire nem jó átlag irodai 3,14csát. Nagy eséllyel két dologra jó csak, meg lehet dugni, meg beszél spanyolul...
2021. júl. 21. 21:43
 14/17 anonim ***** válasza:
74%

Nem vagy alkalmas olyan pozícióra, hogy beosztottad legyen, ha nem tudsz ilyen konfliktusokat kezelni.

Neked kellene tudni, hogy adott helyen milyen lehetőségek vannak, milyen a vállalati kultúra, mert sokmindent lehet tenni a felpofozástól a felmondásodig, de csat te tudhatod, hogy ott mi a helyzet.

2021. júl. 21. 21:51
 15/17 A kérdező kommentje:
A főnöknek egyértelműen tetszik, a lány meg olyan ruhákat ami rásimul az alakjára. A főnök nyilvánosan vizslatja, néha megsimotja a derekát. A no meg mosolyog. Nem tudom, hogy csak flörtölnel vagy szexelnek. Egyszer volt munkahelyi nője, vele tartotta a legnahyobb távolságot, tehat lehet csak flörtöl vele
2021. júl. 21. 21:52
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

"Amikor egyszer kiabáltam vele, hogy hogy lehet akkora szerencsétlen hogy két hónap után se tud valamit..."

Akkor lehet,hogy veled is baj van.Valahogy máshogy rendezni a konfliktust?

2021. júl. 22. 07:24
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Félretéve a személyes gyűlöletedet, normális helyzetben írásban kommunikálnék csak vele és kész.
2021. júl. 22. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!