Lehet volt szerető gyerekével együtt dolgozni egy irodában?
Figyelt kérdés
2021. júl. 20. 11:36
11/24 A kérdező kommentje:
apuci betette, nekem nem lenne hozzá kedvem, hogy akit az apukám régen dugott ott üljek vele szemben,meg beszélgessek vele
2021. júl. 20. 11:56
12/24 anonim válasza:
11.nem kötelező beszélni vele..egyszerűen igrnorálod.
13/24 anonim válasza:
de én a helyedben váltanék hisz
14/24 A kérdező kommentje:
nem rólam van szó
2021. júl. 20. 11:58
15/24 anonim válasza:
ha én lennék a volt szerető, akinek a nyakára tesz az exszerető a kislányát...háát..eszem ágában sem lenne elmenni onnan.
16/24 A kérdező kommentje:
hát én nem szivesen lennék ott, ha a lány helyébe lennék, eszembe jutni többször hogy az anyámat megcsalta többször
2021. júl. 20. 12:02
17/24 anonim válasza:
Kérdező, tök felesleges agyalni. Ha a gyereknek ahhoz volt gyomra, hogy elnézze, miatta kiraknak onnan mást, hidd el, van gyomra a szerető elviseléséhez is. Ennyi, haladjunk.
18/24 anonim válasza:
16.ez te vagy ő meg ő, kb felesleges is a kérdés mivel gondolom nincs beleszólásod. ha ők megtudják oldani ennyi..
19/24 anonim válasza:
Azért ezzel a "szerető, nem szerető" témával csak csínján bánjunk!
Engem éveken keresztül összehoztak valakivel, akivel még egymás kezét sem fogtuk meg soha.
20/24 anonim válasza:
Miért ne lehetne? A lány mit tehet róla, kivel, mikor, mit kavart az apja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!