A munkáltató azért nem örül neki, hogy végeztem az egyetemmel mert így kinyíltak a lehetőségek és nem feltétlen itt képzelem el a jövőmet?
Amikor megtudta hogy egyetemre járok, nagyon húzta a száját (sokáig, a 3 éves képzés alatt 2 évig nem is tudott róla)
Aztán amikor jött az államvizsga és a zárás mindenféle szemétkedő akadályokat gördített elém (pl az államvizsga előtti napra túlóra elrendelése csak nekem, hogy hadd legyek benn 22h-ig és másnap államvizsga...egyedül voltam az egész épületben este 22kor is, másnapi vizsgával... nem volt átlátszó)
De semmi se jött be, mert a diploma meglett kézben van.
Most teljesen levegőnek néz azóta köszönésemet nem fogadja, kerülget mint egy darab szart.
Ennek az az oka, hogy tudja,a lehetőségeim kitárultak a diplomával és nem biztos hogy én itt képzelem el a jövőmet?
"és mondj fel."
Ha lesz egy új hely aláírt szerződéssel , másnap reggel 7.00kor ott állok a HR iroda előtt, ezt megígérhetem.
De addig a semmire nem mondok fel.
Most majd legalább tesztelheti a 20 embert találunk a helyedre másnapra c. örökzöld maszlagot, amit naponta mindenki orra alá dörgöl.
Be lehet majd hívni a helyemre is a 20 embert másnapra.
" de ott sok minden megfordulhat: magasabb bért kellene fizetni, "
Ez nem állami hely, itt nem jár 1 ft-tal se több azért mert diplomás lettem főleg hogy a diploma a munkához nem is kell.
Ellenben a diplomával már lehet szakirányút is találni, ahol meg a bér nem ennyi lesz mint itt, és akkor a főnöknél a labda hogy vagy emel vagy hello.
"esetleg neki nincs megfelelő végzettsége "
Még érettségije sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!