Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A munkáltató azért nem örül...

A munkáltató azért nem örül neki, hogy végeztem az egyetemmel mert így kinyíltak a lehetőségek és nem feltétlen itt képzelem el a jövőmet?

Figyelt kérdés

Amikor megtudta hogy egyetemre járok, nagyon húzta a száját (sokáig, a 3 éves képzés alatt 2 évig nem is tudott róla)

Aztán amikor jött az államvizsga és a zárás mindenféle szemétkedő akadályokat gördített elém (pl az államvizsga előtti napra túlóra elrendelése csak nekem, hogy hadd legyek benn 22h-ig és másnap államvizsga...egyedül voltam az egész épületben este 22kor is, másnapi vizsgával... nem volt átlátszó)

De semmi se jött be, mert a diploma meglett kézben van.

Most teljesen levegőnek néz azóta köszönésemet nem fogadja, kerülget mint egy darab szart.

Ennek az az oka, hogy tudja,a lehetőségeim kitárultak a diplomával és nem biztos hogy én itt képzelem el a jövőmet?

2021. júl. 19. 14:12
 1/10 anonim ***** válasza:
76%
Nem mindegy? Nem foglalkozz vele, még az energiat is kár rá pazarolni. Lehet csak irigy, lehet nincs kedve új embert betanítani. Adj neki igazat és mondj fel.
2021. júl. 19. 14:15
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Akár ez is lehet a baja, de nem látunk a fejébe.
2021. júl. 19. 14:17
 3/10 A kérdező kommentje:

"és mondj fel."

Ha lesz egy új hely aláírt szerződéssel , másnap reggel 7.00kor ott állok a HR iroda előtt, ezt megígérhetem.

De addig a semmire nem mondok fel.

2021. júl. 19. 14:17
 4/10 A kérdező kommentje:

Most majd legalább tesztelheti a 20 embert találunk a helyedre másnapra c. örökzöld maszlagot, amit naponta mindenki orra alá dörgöl.

Be lehet majd hívni a helyemre is a 20 embert másnapra.

2021. júl. 19. 14:19
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Valóban nem látunk a munkáltató fejébe, de ott sok minden megfordulhat: magasabb bért kellene fizetni, esetleg neki nincs megfelelő végzettsége és irigykedik stb.
2021. júl. 19. 14:26
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Jól van,ne pörögj rajta.
2021. júl. 19. 14:26
 7/10 A kérdező kommentje:

" de ott sok minden megfordulhat: magasabb bért kellene fizetni, "

Ez nem állami hely, itt nem jár 1 ft-tal se több azért mert diplomás lettem főleg hogy a diploma a munkához nem is kell.

Ellenben a diplomával már lehet szakirányút is találni, ahol meg a bér nem ennyi lesz mint itt, és akkor a főnöknél a labda hogy vagy emel vagy hello.

2021. júl. 19. 14:28
 8/10 A kérdező kommentje:

"esetleg neki nincs megfelelő végzettsége "

Még érettségije sincs.

2021. júl. 19. 14:28
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne etessétek a trollt.
2021. júl. 19. 14:48
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem tök mindegy, hogy a munkáltató örül vagy bánkódik a diplomád miatt. Gondolom ha jobb állást találsz, akkor lépsz ha van diplomád ha nincs.
2021. júl. 20. 06:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!