Állásra jelentkeztem de közben meggondoltam magam, ha nem veszem fel a telefont az gyávaság?
2 óraja küldtem el az emailt. Takarító. 8 órában 2 műszak.
De a szüleimnek nem merem elmondani, mert lenézik a takarítókat és azt mondták ne mert érettségim van és 2 szakmám de mégse találok munkát.
Ha felhivnak és szimplán nem veszem fel mi történik? Tudom, bunkó vagyok de nem szeretném ha a saját szüleim lenéznének.
Nem az.
Én csináltam már ezt. Lehet fel se hívnak, így nyert az ügyed.
Amúgy én se lennék takarító.
Szerintem elég idős vagy már ahhoz,hogy belásd,a szüleid is emberek. Mint hogy azok,nem feltétlen jók, értelmesek, nem feltétlen kell adnod a szavukra. A szüleid ostobák,ha lenéznek bárkit,aki becsülettel dolgozik.
Azt te tudod,hogy mennyire van szükséged a pénzre. Ha kéne munka,akkor vállald el,hisz azt írod máshol nem talàlsz munkát.
Egyébként az sem biztos,hogy egyáltalán felhívnak. Ha mégis,akkor vedd fel a telefont és mondd meg,hogy köszönöd,de mégsem érdekel a munka. Tudom,hogy suttyó emberek neveltek téged, te viszont lehetsz náluk különb.:)
Számítógép alkatrész összeszerelő (szakmai érettségi) és gyógypedagógiai segítő okjm van.
Máshova nem jekentkeztem, vagyis de de azok már vagy kiderültek, hogy 'bocsi de nem' , vagy eltelt 2 hét és válaszra se méltattak.
Tudom hogy magamnak élek és kitartóan keresek..
Köszönöm a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!