Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Az miért ellenszempont ha...

Az miért ellenszempont ha valaki TÚLképzett egy álláshoz? Nem mindegy milyen papírok-diplomák vannak otthon a fiókban ha az álláshoz úgyse kell?

Figyelt kérdés

Egy betanított munka (lett volna) de túlképzettnek minősítettek mert diplomás vagyok.

Nem értem nem tök mindegy nekik milyen papírom van ha úgyse kell nekik semmi, az érettségin kívül?

A bér az nem szempont, mert fix a bérezés és ne attól függ ki milyen papírral jön. Akkor mit számít milyen diplomám van ? Nem értem.

Főleg hogy állítólag emberhiányuk is van, akkor pláne nem inkább örülni kéne ha jön valaki?

2021. júl. 17. 10:03
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
2021. júl. 17. 16:39
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

Én is hasonló helyzetben vagyok, és emiatt nagyon nehéz is volt munkát találnom, pláne itt Borsodban.

Betanított munkára nem nagyon vesznek fel, mert tudják, hogy egy tanultabb embert nem nagyon lehet már idomítani, lebutítani, a másik része a dolgoknak meg az,általában igaz is). Miért jelentkezel betanított munkára tanult emberként? Már én is elengedtem ezt az opciót, csak akkor mennék, ha minden kötél szakadna, pedig egyelőre még nincs meg a diplomám.

2021. júl. 17. 16:43
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
másik része a dolgoknak meg az, hogy azt gondolják, hogy lelépsz amint találsz valami jobbat(ami általában igaz is)*
2021. júl. 17. 16:43
 24/31 A kérdező kommentje:
"meg az, hogy azt gondolják, hogy lelépsz amint találsz valami jobbat" És KI NEM lép le ha talál jobbat? MIndenki lelép.
2021. júl. 17. 18:20
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van, de ezt nem veszik figyelembe ilyen helyen. Egy tanultabb embernek azért csak több lehetősége van, mint annak akinek van nyolc általánosa.
2021. júl. 17. 18:38
 26/31 anonim ***** válasza:
45%
#24: Csak az nem mindegy milyen nehéz neki jobbat találni és mennyi idő alatt. Gondolom nem kell részletezni, hogy te a kamu diplomáddal nem nagyon találnál jobbat a betanított munkánál még hosszú keresgéléssel sem, ellenben egy IT-s pár nap alatt el tudna helyezkedni a szakmájában nagyobb erőfeszítés nélkül is (nagyon általánosítva)
2021. júl. 17. 18:49
 27/31 A kérdező kommentje:

"'hogy te a kamu diplomáddal nem nagyon találnál jobbat a betanított munkánál még hosszú keresgéléssel sem"

ez esetben két kézzel kellett volna utánam kapniuk nemde?

Hm?

Hát akkor hogy van ez? hm?

2021. júl. 17. 19:20
 28/31 anonim ***** válasza:
63%
Mégis miért kellett volna?
2021. júl. 17. 19:40
 29/31 anonim ***** válasza:
Azért akarok oda menni, mert nem találtam munkát a diplomámmal, és egyébként is egy csomó ember mást csinál, mint ami a diplomája. Ahol van munka, oda kell menni. Azért jelentkeztem a Tescoba, mert legalább lenne munkám, pénzem. Nem csak otthon ülnék. És egyébként meg úgy lenne, hogy december valahanyadikáig van határozott szerződés. Utána úgyis kirúgnak, a karácsonyi felfordulás miatt.
2021. nov. 6. 09:17
 30/31 anonim ***** válasza:

Köszönjük, hogy időt szánt arra, hogy elküldje jelentkezését a Tescóhoz.

Pályázati anyaga alapján megismerhettük eddigi tapasztalatait, képesítéseit. A rendelkezésre álló információk alapján, sajnos nem jutott tovább a következő kiválasztási folyamatra.

2022. szept. 12. 20:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!